winning11

查看: 5177|回復: 3

[三 川] [chanderek報告]【三川】美艷少婦·Kelly (有圖)

升級  25.92%

三星會員

三川 Kelly (winning11圖片 嚴禁轉載)

[chanderek報告]【三川】美艷少婦·Kelly (有圖)
http://sn11.cc/thread-2219579-1-2.html
註:Kelly 通常返 13:00-22:00 / 159cm

有圖有真相

話説師兄報告正面兼上次畀錢埋單時萍姐介紹Kelly同冬兒叫我一定要試,咁一定畀面試下菜,先試Kelly。一入門口外型不錯身形Fit爆嬌小玲瓏,抽下水又瘦兼有前有後,當然唔會係大size,均勻又滑溜先咀二野先再各自解甲中途再抽水邊磨邊拖手仔過水,水簫前後磨棍做足,乾身上床從背開始,錫背舒服毒龍狗簫雖然功力未夠但肯做算係咁,反身再咀下我都係鍾意招呼女多啲,錫lin敏感反應大一路錫落去,食鮑好水敏感好high咁我就繼續食耐啲件鮮鮑再轉69,上套先女上窄,夾得好實,騎功唔差,佢都享受,我自己比較鍾意互動,唔想囡囡公式化招呼咁冇癮。整體外觀靚樣貌也不俗,服務基本上樣樣做足,又唔想克板咁交功課,有車牌功架都幾好,我自己覺得值回票價冇跌錢,唯一不足係我鍾意高大享受性愛型多啲。

註:chanderek報告-三川/怡春/多港/來閣/金帝/春秋/美妙/雲來/金田/翡翠/鳳城
Superadmin

【 三 川 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去三川領取獎勵

三川指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  19.8%

五星級會員

Kelly都係我杯茶,有時間都會同佢聚下。冬兒英媽都有向我提及過,但可惜返夜,未必食得到

升級  25.92%

三星會員

大S36D 發表於 2023-3-15 00:20
Kelly都係我杯茶,有時間都會同佢聚下。冬兒英媽都有向我提及過,但可惜返夜,未必食得到 ...

下次等我試下冬兒,早夜都唔大問題,仲唔使趕2點前慢慢做完野先食而且只差30元

升級  0.84%

5萬

1萬

金卡會員

非常感謝您的支持和報告!
【 三 川 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 三 川 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 三 川 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 三 川 】新人報告~*報告·請按這裡
【 三 川 】私相冊~*私相冊·請按這裡

預約查詢:2381 1130   •招聘技師:劉生 8102 5666