winning11

查看: 7929|回復: 9

[三 川] [大S36D報告]【三川】CC

升級  19.8%

五星級會員

[大S36D報告]【三川】CC
http://sn11.cc/thread-2219567-1-1.html

見三川CC成日full,今日好奇上去一試,提早15分鐘上去同英媽吹左一陣水,期間見到有個後生Mk look嘅囡囡感覺幾正,問英媽囡囡原來叫美琪,下次一定book佢!

囡囡開門入房第一眼樣貌普通C9仔,但笑容滿面,感覺爽朗。解甲入去冲凉時囡囡已經主動破冰打開話題,佢又佢吹水,我有我抽水,然后我攬住佢波D,囡囡話搽左皂液先會順滑D,我從後攬住佢用JJ磨佢PP,但因為囡囡太高我只能磨到佢下半pat,然后囡囡轉向正面同我磨前面,再同我做水簫。乾身出去我問囡囡可以做二次嗎?囡囡即時拿出3個套掟上床上,我話你咁睇得起我攞3個套出來,佢答你得嘅話3次都比你,於是我訓上床比囡囡服侍,囡囡先同我漫遊後吹奏,吹功雖然一般,但都好舒服,吹到硬晒我就上套準備男上插入,初入時周感緊窄,一路抽插囡囡一边呻吟,感覺囡囡都好enjoy,(但我感覺有D怪,原因係佢美妙嘅呻吟聲同佢相頭唔匹配),然後轉企床则,然后我開大燈光,一路望住JJ在鮑魚不停進出,視覺和周感的享受下,好快就出咗。完事簡單冲洗後,仲未夠鐘,我叫囡囡坐上來同我吹水到响鐘先出房。

囡囡:CC
年齡:目測約40+
樣貌:6.5/10黑髮順眼C9仔
身材:約5尺7寸高,中等有肉唔肥小腩,約34C淺色中暈中提,皮膚算白滑。
侍浴:細心乾淨,前后波D水簫做足。
前奏:漫遊技巧ok,感覺用心,吹奏舒服,唔叫唔停。
車牌:考到大車牌。
埋牙:上套男上插入周感窄,轉企床則,感覺囡囡享受,呻吟聲好聽,但跟相頭有點唔匹配。
服務:應做的都做足,盡量配合客人須要,指壓囡囡中屬希有品種。
態度:囡囡順得人意,性格開朗健談,態度非常之好。
感覺:囡囡雖然樣貌普通,但佢開朗健談性格,給我有種開心果嘅感覺。
優點:身材好,健談,給我有一愉快的體驗。
缺點:相頭一般
總結:囡囡開朗健談服務到位,適合喜歡吹得服務型嘅師兄,返食指數70%

註:大S36D報告-三川/太子/京華/怡春/多港/來閣/金帝/悅來/金豐/春秋/美妙/雲來/金田/浪漫/翡翠/鳳城
Superadmin

【 三 川 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去三川領取獎勵

三川指壓

升級  0.84%

5萬

1萬

金卡會員

非常感謝您的支持和報告!
【 三 川 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 三 川 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 三 川 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 三 川 】新人報告~*報告·請按這裡
【 三 川 】私相冊~*私相冊·請按這裡

預約查詢:2381 1130   •招聘技師:劉生 8102 5666

升級  25.93%

二星會員

憑囡囡話三次都畀妳,過兩日會一會妳

升級  60%

一星會員

有冇鮑魚磨棍?

升級  14.83%

三星會員

請問蘿友大唔大?

升級  19.8%

五星級會員

只要你主動要求,是有的。

升級  28.67%

三星會員

恭喜大車兄考到大車牌!

升級  0.84%

5萬

1萬

金卡會員

非常感謝您的支持和報告!
【 三 川 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 三 川 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 三 川 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 三 川 】新人報告~*報告·請按這裡
【 三 川 】私相冊~*私相冊·請按這裡

預約查詢:2381 1130   •招聘技師:劉生 8102 5666

升級  1.48%

二星會員

CC(新女)~又一加盟靚女,高挑有身材。36D真大波,熱情奔放,服務有水準,今期另一新星。本店誠意推介【Full

是新女CC定之前  大S36D 師兄 食過的舊CC  ?

VIP五星會員

VIP會員2022VIP會員2024

biden 發表於 2023-12-10 18:45
CC(新女)~又一加盟靚女,高挑有身材。36D真大波,熱情奔放,服務有水準,今期另一新星。本店誠意推介【Full ...

同問