winning11

查看: 3199|回復: 5

[溢 泉] [黑色通道報告]【溢泉】大大對車頭燈勁玩得·36號

升級  99.83%

三星會員

好一件大波妹..人物是溢泉36號..行金巴利道見到威尼斯有人清泥頭..唔知呢間有無機會開番呢..希望有機會開得番啦..多個選擇梗係好事..唔好賣少見少就好了
大波妹36號好似全身脂肪淨係堆積喺佢心口度手臂背肚腳都唔肥,係好玲瓏浮凸果種..揼又真係幾好揼得下..唔係持靚持好身材就hea揼..亦有推油踩背..
到做正經事情了..枇杷手彈琴手拉二胡手勢..又好似張學友唱歌嗰種蘭花手..慢慢深入又潛入我個背..再由大髀後面伸入去撩撩摷摷摸摸掃掃玩玩..唔同部位唔同手勢帶嚟係唔同感覺..但一樣都係爽到標眼水..有幾下我直頭想屈起個膝頭嚟迎合佢添堅係勁正嘅手勢..後花園隻眼都俾佢掃到我全身起了雞皮..真係唔講得笑..朋友曾經話揼骨最正都係rpp同前面狼狼位..遇到高手當然要珍惜..亦係前奏最重要一環..咁就更加融入到..後面自然好玩啲..唔通軟皮咁嚟轉身咩..如果真係軟皮就證明條女唔多掂囉
拍拍我肥肥pat pat就轉身..硬住轉身證明條女真係好得..佢面露笑容好似好滿足好有成功感咁..佢再捋幾嘢我支棍同狼狼位..就做下咪咪夾夾動作..咁大對嘢當然係頂級享受..擦擦我塊面磨磨我個肚同大髀..幾舒服幾軟熟..蓋上膠膜就唱歌歌..正常水準..比較都係鍾意佢洗我車底嗰part多啲..始終呢個位神經線多點啩哈哈..之後都係當然係女上先做頭菜..話咗佢淨係咪咪多肉其他位輕盈窈窕..坐上嚟無責C我嘅感覺..搖又搖得急密開足摩打..扶住我個肚個腰係咁郁..都成幾分鐘咁耐而且無乜力弱..有種暖流湧上嚟..我梗係唔會就咁俾佢搖爆啦..換換位..掹番出嚟再入過..咁又可以玩耐啲..五淺一深慢慢控制攞番主動權先..咁又將佢翻嚟翻去煎魚咁玩..層層叠乜都玩一餐..前後15分鐘就完成一次美滿的女程了..
沖個涼換埋衫先出嚟食碗麵..都係基本餐腸蛋嗰啲..放低家用三條八..俾咗特價我即係平咗一舊了..報告完畢下次再分享過

1萬

18萬

管理員

通告:各類-報告/簡報/小報告/分類規則 Ver3.3
http://sn11.cc/thread-752329-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  53.33%

一星會員

佢係咪環保吹架?

升級  99.83%

三星會員

and_at 發表於 2023-2-22 10:52
佢係咪環保吹架?

不是.............

升級  99.83%

三星會員

and_at 發表於 2023-2-22 10:52
佢係咪環保吹架?

可能熟客會有
或者我未夠靚仔
所以呢次係非環保的

升級  40%

一星會員

師兄係熟客真好,我就只一人,又等唔到2am 後,所以好難可888