winning11

查看: 6406|回復: 6

[龍濤閣] [只愛阿嬌報告]【龍濤閣】年輕勁爆身材服務ok·06號

升級  52.25%

三星會員

早幾晚龍濤閣件36號仍然回味中,擒晚出發提前賀情人節,另一女仔6號係我二選一之中上次落選今次補中,蒸個氣乾濕都蒸下先,行上樓上房區,6仔已經出咗嚟接我,入咗最尾間房,雖然要多行幾步,不過靜少少仲好啦,唔使聽到其他師兄行路拖鞋聲同囡囡高踭鞋聲,可以親密啲同6仔靜靜雞玩。

同36一樣都係後生靚女大波妹,都唔知而家啲後生女點解咁大波,相反啲MK妹仲係細波,6仔頭髮染咗少少淺啡色,笑起上嚟幾可愛,最重要係後生同佢心口真係勁多肉,難怪6仔同36呢輪咁受歡迎,我都流晒口水。

報鎖匙冧巴,放好電話口罩放好拖鞋,之後就梗係按摩啦,中等水準唔差喎,撳下頸腰背籮油大髀小腿,再推油又企上嚟踩背,一路都係背對住佢傾偈揼骨,一路都無得摸下佢,時間過得特別快,加鐘後就正經嘢但都未可正面對住6仔,佢就同我rpp了,手勢當然好啦,摸股撚軟蛇,軟蛇即變巨蛇,夠硬,成條柱咁,又做下雨交漆咁,反轉身終於可以欣賞到佢身材喇,唔知點解佢心口特別好肉,又靚女把聲又嗲,講講下佢都有啲面紅,都幾得意cutie,可能係視覺聽覺效果之下,我自己隻手跟本唔夠用,好滑好大好重,就係咁我就滑落佢大髀同小妹妹內,玩玩下佢就將我巨蛇放入深坑,好舒服好緊好窄,佢妹妹都濕濕哋了,再嚟就係高唱一歌,再用燃油將我帶上萬呎高空,甚麼無人汽球都唔夠我高,終於就嚟爆發洩漏燃油,搞到6仔成手成身都係囉又係一個可以再食再食再食的妹妹

1萬

18萬

管理員

通告:全新積分攻略·首發報告獎勵 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  66.67%

一星會員

6仔換咗人?上個月仲係老人家

升級  83.33%

一星會員

環保放入深坑?

升級  52.25%

三星會員

純情小淫棍 發表於 2023-2-15 12:44
6仔換咗人?上個月仲係老人家

新人來的

升級  52.25%

三星會員

tpman1 發表於 2023-2-15 15:07
環保放入深坑?

係放在她心口的坑之中.....

升級  33.33%

一星會員

六仔可以開大咩?