winning11

查看: 3481|回復: 4

[麗 晶] [騎呢怪報告]【麗晶】本地長腿妹·阿怡_ 63號

升級  42.58%

三星會員

細佬嗌肚餓,嘈到拆天,我都唔知點解呢輪咁身痕,去麗晶揼番個骨先,本身都有心水人物,係63號阿怡,後生陀地妹,上次走廊見到問咗佢老冧,再問出面女經理都有介紹,純正陀地妹唔係陀北,後生女有長腿走肥,波路就唔算好勁,咁打完電話mark完就落去麗晶會一會佢。
餵細佬之前餵咗大佬先,整個燒賣同牛肉,分開兩隻碟,呢樣顯得個水吧都有啲心思,牛肉落喼汁少少辣油,燒賣就豉油加辣椒油,再飲杯凍檸樂就入房。
人物63號阿怡當然係好樣好body,對腳幼修長,推背手勢幾好幾夠力,加鐘後入正題,溫柔手勢掃股掃腳髀罅,腳眼加腳板都整番分零鐘,有種俾人唧搔感覺好正,掃腰又係似唧我搞到我腰都孿埋,重點位pat pat加蛋蛋都係超級好feel,手勢好正乜都硬晒啦!
轉身先做body,如果做埋背會再加分,雖然唔係好爆的上圍,但都好好feel,成個人90度彎腰趴落嚟磨面磨心口磨肚磨腳再壓住我最重點部位,用完呢個天賦女人本錢後就玩食嘢試味,呢part都係要激讚,蛋蛋位一輪遊之後就係成個食晒落去,又玩深徹治療,又有好似掃帚咁橫向直向服侍,簡直激到震,同時我就不慌不忙雙手喺蜜桃遊動,真係雙手同個嘴大家各有各忙,說時遲那時快,終於都俾阿怡坐咗上嚟,呢個當然係基本前菜動作,但我對佢腳實在太like,未幾已經轉位,托高佢對腳進入,間中又玩下交叉腳,又落地再推送過,攬住佢條纖腰快慢由我決定控制,剛才俾佢策騎都好過癮,佢都係時快時慢好有節奏,呢啲叫大家互相幫忙嘛,大家有攻有守嘛,阿怡都high到不得了,叫得幾甜,兩人對最後賽果都好滿意囉,潔淨完再返房我都係腿不離手,我都忍唔住讚佢皮膚靚又滑腳又正,真係有種唔捨得走感覺,最後鐘房叫夠鐘我都係要離開房間去食麵餵飽番大佬了,食完沖涼走人,又係一件食極唔厭必返食之女啊!!!

1萬

18萬

管理員

通告:winning11討論區-積分攻略 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  57.41%

二星會員

環保嗎?

升級  42.58%

三星會員

不是環保的女士啊............

升級  42.58%

三星會員

或者我樣子不夠帥...未有提供俾我

又或者可能多搵佢一兩次...熟了後會變成環保女士

好多bg都係咁吊住我地骨友癮