winning11

查看: 5673|回復: 6

[三 川] [wingchow888888]【三川】開心回憶·可兒 (有圖)

升級  61.85%

二星會員

三川 可兒 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[wingchow888888]【三川】開心回憶·可兒 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2216964-1-2.html
註:可兒 通常返 12:00-22:00 / 162cm

有圖有真相

樣貌:07/10 (貴婦C9Look,越嚟越靚)
身材:07/10 (小肥有腩,大波,但比之前Fit咗)
波路:10/10 (好揸手)
服務:09/10
吹功:09/10
過程:09/10

兔年第二擊,繼續搵下老相好交一交手,今次目標又係要大波,新徵頭出嚟玩,係應該要又大又豐滿ge囡囡先至啱,準時到達,好彩可兒對我仲有啲印象,今次book咗兩粒鐘可以慢慢咁去玩,沖涼仲係繼續咁細心,前前後後,鮑魚刷棍,無齒吹簫,全部都應有盡有,時間都操控得好好,之後乾身出嚟再玩,做背仍然可以感受到佢好尖嗰條脷,舐得好舒服,都幫我做咗好耐,可能知道我係老顧客,同我服務特別好,唔似一啲囡囡做熟咗之後,服務越做越差,然後再轉身幫我含細佬,好溫柔好慢好舒服,但係冇想射嘅感覺,之後上套男上插入,一如以往佢都係要人哋好大力咁揸佢對波先至得,見到佢個AV樣,我一邊大力揸佢對波,佢一邊搓佢自己嘅乳頭不斷舐,期間仲含住我隻手指唔放,真係AV情節,我都插咗百幾200下先至出,但係可兒已經讚我,話如果係比起啲後生仔一早已經頂唔住,射完之後再嚟個事後簫,真係舒服到一陣陣,然後我哋再閑話家常,傾吓家事,傾吓感情事,完全係女朋友FeeL,過咗一陣再嚟第二個Q,雖然去到最後都係射唔出,但係真係比到好舒服,好溫柔嘅感覺我,可兒都知道我射唔到,但係都不斷喺度幫我吹,吹到夠鐘,值得加分,一定會再試,雖然囡囡千叮萬囑叫我唔好再出報告,但係對唔住真係忍唔到手,因為囡囡嘅服務真係令我再三回味,下次見…..

最後都希望各位師兄尊重囡囡,雖然我有咁嘅服務,但係未必個個待遇都一樣,始終呢份都係辛苦工,佢冇可能對個個客都嬉皮笑臉,都係嗰句多一份尊重多一份開心!

註:wingchow888888-三川/京華/怡春/金田/來閣/金豐/春秋/雲來
Superadmin

【 三 川 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去三川領取獎勵

三川指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

1萬

18萬

管理員

通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.2
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  36.67%

一星會員

有無前後 Body 加夾腸,如果有就正啦

升級  61.85%

二星會員

ome 發表於 2023-1-31 17:37
有無前後 Body 加夾腸,如果有就正啦

有,服務好正

升級  33.33%

一星會員

前排食過 連水簫都無

升級  63.33%

一星會員

評分有好有壞,我去試下先最實際

升級  0.84%

5萬

1萬

金卡會員

感謝C兄支持可兒
【 三 川 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 三 川 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 三 川 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 三 川 】新人報告~*報告·請按這裡
【 三 川 】私相冊~*私相冊·請按這裡

預約查詢:2381 1130   •招聘技師:劉生 8102 5666