winning11

查看: 12905|回復: 10

[太 子] [1132報告]【太子】泰好口材細龍太·QQ

升級  25.19%

二星會員

[1132報告]【太子】泰好口材細龍太·QQ
http://sn11.cc/thread-2216744-1-1.html

好耐都冇出過報告,只因進入返食週期,冇乜試新嘢,亦都好耐冇上過太子,見近來好似多咗新囡上場就冒住畀糖妹詐型嘅風險下撐上去一轉先。

當日上到去DaDa冇返,May、Ann full 咗... 呢個時候QQ做完嘢行過,見外型唔差,可以一戰,就同糖妹問下時間,都要等多兩粒鐘,為免今日此行食白果,咁就等兩粒都照等啦。

官方介紹:
QQ《新囡,粉紅波波,好笑容,靚女,混血FEEL,試工期》

相頭:
8/10 笑起上嚟有啲Feel似細龍太,當然冇咁靚,但唔係混血Feel,係堅混血囡囡,中泰混血,
身材:
7/10 165咁上下,唔係肥但有少少腩,真B波尾一手掌握晒,坐直身女上時個身形視覺上幾靚。
周感:
9/10 少有嘅壓迫感,初入時好鬼死䁔
服務:
8/10 新女初做有需要調教一下,但埋牙正面,女上時會自己搵舒服位,之前見有師兄話冇車,而我先偷襲到點水一兩下,其後都係點下唇嗰隻,當解咗鎖咯。

過程:
入房例牌等多陣,囡囡敲門入房,笑一笑打個招呼,加埋個笑容同講嘢語氣一睇就似泰妹,可能面型關係有細龍太Feel,囡囡好好笑容同埋都幾Casual,唔使點破冰,攬攬抱抱下解甲沖涼,粉紅波波唔算大,堅B波仔,粉紅無誤,好柔軟
沖涼正常,Body雖普通但竟然識轉個身用Pat Pat磨細佬,加上同時用手劣幾下以為新做唔識就位錯手入咗都唔知,不過囡囡話有客教佢,睱想即刻回歸現實,真係一個好學生識活學活用。
水簫當其時普普通通,寫呢個報告時其實已返食兩次,第一次因為用咗細房浴室比較細所以我話出去先至繼續吹,第二次天氣比較涼咗啲免得冷親所以都係吹得冇咁耐(但係之後試到真功夫...),沖完乾身,我都係走背走獨,先自攤上床,囡囡開始自由發揮,錫Lin瀨Lin力度靈敏度有驚喜,可能之前一路返食習慣咗之前囡囡們嘅感覺,QQ的確畀到新鮮感出嚟,囡囡慢慢移動到細佬度,落足嘴頭同細佬溝通,瀨吮啜深喉完全自動波,好耐未試過強烈想口爆嘅感覺,但囡囡話冇口爆不過可以幫我吹出嚟,但始終都想細佬同佢妹妹溝通下,所以我婉拒囡囡好意。
咁上下時間上套正場,先嚟女上,囡囡小心翼翼坐落嚟.... 緊窄未知多唔多水,但囡囡落力搖晃,好似重爽過我,搖咗三四五十下轉位置,先正常男上抽插睇住囡囡表情變化已經夠癢眼,再伏低攬住衝刺畀囡囡攬到實一實但都未攪得掂,再轉側身後入對住鏡望住囡囡再衝多一次,阿囡重將我隻扶去揸佢對波,一時望住床邊塊鏡睇住囡囡表情自己都High,再望下天花鏡兩條肉肉響豎郁郁郁,響視覺刺激下終於交到貨,呢個時候囡囡都冇即刻抽身而出,反而見我重硬硬地繼續鋤多我幾下,呢個抵讚,好少有扯返細佬出嚟重有個硬度出嚟,同埋好似畀妹妹捉住唔畀走咁,再幫細佬除雨褸時.... 好濕,用手掂掂再瀨瀨,冇味唔甜應該唔係KY(唔好問我點解知KY有甜甜地嘅味 ),見時間都應該差唔多,叫囡囡一齊挨一陣,囡囡話唔使重幫我按下骨,時間唔多唔知正唔正宗,但都Feel到阿囡勤力唔偷懶,按到鐘響沖身走人,雖然有話QQ唔發車牌,但沖完身響第二次鐘,先畀佢出房交人,走前都有點水錫錫一嘢,態度可取,OK可以繼續返食。

小結:
相頭響指壓嚟講算中上,後生,唔公式化,點水咀咀方面隨緣,可以加入返食名單

註:1132報告-太子/春秋
Superadmin

1萬

18萬

管理員

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  80%

一星會員

nice

升級  25.93%

二星會員

試了兩次
整體服務ok
好笑容好招呼
第一次中午搵反應非常好大家Happy
第二次反應 小左,可能做到晚上囡囡攰( 我體諒)
事後按摩ok
3中至尾算靚女
除了冇車( 其他師兄靚仔可能得?)
冇69冇毒龍( 本人不好)
其他服務做足冇偷鐘
我會返食

升級  33.33%

一星會員

謝謝師兄

升級  19.17%

9萬

3萬

金卡會員

多謝 QQ 的報告
【 太 子 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 太 子 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 太 子 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 太 子 】私相冊~*私相冊·請按這裡

預約電話:太   子  2368 8616
招聘熱線:陳小姐 5531 7632

升級  73.33%

一星會員

小弟第一次試指,就點左QQ
整體 好笑容,交流好好,
可以le到我d新手,
無獨無口爆(我個人不喜,無都無所謂)
最緊要真係pink Lin,讚。視覺享受加分。

升級  25.93%

二星會員

aajkwong 發表於 2023-3-3 01:08
可以le到我d新手,

QQ好野尼,非常砌,琴日第三次約仲主動給碰碰車,熱情有女朋友Feel

升級  40%

一星會員

可以le到我d新手,
無獨無口爆(我個人不喜,無都無所謂)
最緊要真係pink Lin,讚。視覺享受加分。

升級  80%

一星會員

我要去.

升級  80%

一星會員

返什麼時間.

升級  19.17%

9萬

3萬

金卡會員

早上 10 點
【 太 子 】信箱2024~*信箱·請按這裡