winning11

查看: 6814|回復: 6

[三 川] [wingchow888888]【三川】溫柔香·Kelly (有圖)

升級  61.85%

二星會員

三川 Kelly (winning11圖片 嚴禁轉載)

[wingchow888888]【三川】溫柔香·Kelly (有圖)
http://sn11.cc/thread-2216322-1-1.html
註:Kelly 通常返 13:00-22:00 / 159cm

有圖有真相

樣貌:08/10
身材:10/10 (零腩)
波路:07/10 (B cup真野)
服務:08/10
吹功:08/10
過程:09/10

趁農曆新年長假期前,嚟個虎年最後一擊,睇報告相好三川Kelly, 見到一上牌立即打電話去book, 準時到達閘口,Kelly 都準時入嚟,第一眼感覺係唔錯,仲有少少文頌x Feel, 細粒走肥,一入嚟已經將燈光校暗,可能係有d怕羞,除衫沖涼,Fit 爆身材更加一覽無遺,股型都唔錯,已經幻想到狗仔應該幾好推,掛股更有征服感,齋睇身材已經有無限嘅幻想,真係冇得頂…
沖涼細心,上上下下都洗得好乾淨,有查啲番梘落去自己對波度,同我做body,都有揸住碌嘢從後磨吓鮑魚,我都有順手揸吓對波,真野,整體上唔錯,水簫都不過不失,慢慢吹一啲都唔急,吹完再出去玩….
沖完涼出嚟乾身趴喺度等服務,叫佢着返對黑絲(自備),對腳本身都幼,着埋黑絲顯得更加靚,之後聞到陣幾香嘅氣味,從鏡反映見到Kelly喺度搽緊Lotion,怪唔之得啲皮膚又靚又滑,跟住用條脷舔均我全身,慢慢舔一啲都唔急,之後我再抬起屁股等佢幫我做毒龍,毒龍之前仲幫我做狗簫,狗仔簫到毒龍呢個位做得唔錯,先輕輕做龜頭位,然後龜身,袋位,再直上菊花位,毒龍唔係鑽得好深,但係都真係好舒服,攪到細佬硬如鋼鐵,然後轉身再錫我兩點,期間摸吓佢隻飽魚,都有口水流出,之前Kelly再幫我吹咗一陣,我就話幫佢服務一下,妹妹冇味可供食用,毛毛整齊起碼唔會令人反感,最後上套一野插入,期間Kelly不斷讚我硬磞磞,男上插左幾百下,喺佢不停刺激我lin頭,我又大力揸波情況下傾射而出….
整體嚟講好溫柔,感覺好好好有女朋友Feel,而且身材冇得輸,再加上可能lotion影響,Kelly 有股好香ga女人味,做完先至發覺自己仲有好多體位未試,不過唔緊要,下次再嚟,必定會返食…謝謝收看

註:wingchow888888-三川/京華/怡春/金田/來閣/金豐/春秋/雲來
Superadmin

【 三 川 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去三川領取獎勵

三川指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

1萬

18萬

管理員

通告:各類-報告/簡報/小報告/分類規則 Ver3.3
http://sn11.cc/thread-752329-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  0.84%

5萬

1萬

金卡會員

多謝C兄的報告和支持!
【 三 川 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 三 川 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 三 川 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 三 川 】新人報告~*報告·請按這裡
【 三 川 】私相冊~*私相冊·請按這裡

預約查詢:2381 1130   •招聘技師:劉生 8102 5666

升級  17.41%

二星會員

nice body

升級  53.33%

一星會員

Kelly
正,會返食。

升級  53.33%

一星會員

三川,新女。
有相頭,真波C,走肥。足鐘,會笑。

升級  53.33%

一星會員

Nice girl