winning11

查看: 7951|回復: 8

[三 川] 首發:[59394i報告]【三川】靚波·CC

升級  74.58%

三星會員

首發:[59394i報告]【三川】靚波·CC
http://sn11.cc/thread-2215938-1-3.html

上星期六,咁啱下晝有時間,而三川又做緊特價,於是就上網睇睇名單,見有新囡,當然要上去會一會,電話約好時間就去搵CC。

樣貌:3.5/5,個人覺得有少少似日本AV嘅㗎妹,年齡約三十中。

身材:波型靚,C cup圓渾好揸,身高約高1米7,只嫌略有少少肉地,相信勤力返工的話,好快會Fit。

性格:溫文有禮嘅態度,顯得佢有素質,溫柔女友型。

技巧:簫功好,舌技都唔錯,前奏慢慢挑逗,耳邊吹氣,舔過我敏感區,令人好舒服,引領我進入興奮狀態。

投入:4.0/5,佢都自稱喜歡啪啪啪,投入程度當然好,只係我當日狀態不佳,未能滿足佢。

喺浴室,流程,Body,水簫...完,出去抹身。

我一向不做毒龍,上床瞓低等服務,佢前奏係慢慢嚟,咁並唔係拖延時間,真正要享受做愛,就係要在調情上做好,咁至能達至完美過程,今次,CC俾我感覺,佢就係一個好好嘅對手,但喜歡狂野嘅,佢就未必咁啱。

CC嘅波波好靚,又夠大,滿足我手感,波推又舒服,淨係玩波都正,而我好似一直波沒離手。

戴套上陣,啪啪啪果陣,無論佢喺上或者下,佢都真係會搵自己敏感位,表現真我,可惜我狀態不佳,夠鐘都未能完事,只好擇日重賽。

總結:她上圍真係好正,吸晴之餘,又好揸,而且口技唔錯,有女友Feel,等我裝備好再去!

註:59394i報告-三川/太子/怡春/來閣/金帝/金豐/春秋/雲來/金田/鳳城
Superadmin

【 三 川 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去三川領取獎勵

三川指壓

升級  24.44%

二星會員

Very good report, thanks!

1萬

18萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  73.7%

二星會員

高妹正喎

升級  0.84%

5萬

1萬

金卡會員

感謝C兄支持和報告!CC返鄉下了!過完年見太家,记得支持哟!
【 三 川 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 三 川 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 三 川 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 三 川 】新人報告~*報告·請按這裡
【 三 川 】私相冊~*私相冊·請按這裡

預約查詢:2381 1130   •招聘技師:劉生 8102 5666

升級  23.28%

四星級會員

有冇車牌

升級  57.25%

三星會員

副計系幾好,第一日有幸食咗,上家條肥仔畀錢仲想加中支支歪歪,就估到好野嚟。都唔鍾意講甘多,自己試下就知,唔會DM,如果怕DM就唔好試。。。

升級  10.37%

二星會員

對波無很得輸,夠大夠挺

升級  43.33%

一星會員

高妹啱我