winning11

查看: 7463|回復: 8

[太 子] [10:30Honey]【太子】第一次上太子搵·K

VIP五星會員

VIP會員2023

[10:30Honey]【太子】第一次上太子搵·K
http://sn11.cc/thread-2215881-1-1.html

上星期五晚開完通宵, 上win11網站望望, 跟手打去太子碰下運氣, 本來想book亞K兩個鐘, 但前台靚女話亞K之後有booking所以得一個, 心諗都好啦,早咗十五分鐘到,畀完錢坐喺休息區等, 呢個時候見到兩個身材高挑的囡囡由房間行出嚟, 相頭都唔錯不過一下子唔記得問前台靚女嗰兩位囡囡名稱, 再過一陣前台靚女叫我入房等亞K, 大約五分鐘後有人拍門, 跟住囡囡入嚟, 終於見到亞k真人, 樣貌是靚女一個不過有啲cool, 身材係我杯茶,長腿, 冇腩,估計有B波, 大家禮貌地互相叫聲早晨, 佢問我之前去邊間玩開, 我話xx 佢話唔怪之得你咁生面口啦,跟住就各自解甲入浴室 ,浴室內 有body 有水簫, 過程中亞K一粒聲都冇出, 所以我都唔敢講太多嘢, 出返去乾身感覺有啲涼 同亞k講不如閂冷氣跟住一句車埋嚟 “都冇開” 我立即收聲, 其實因為我係大近視, 我除低咗眼鏡所以我睇唔到個冷氣有冇開到 ! 開波前我同佢講我琴晚開完通宵今朝book到你, 見到你真人已經好好彩所以一陣間出唔出到都唔重要啦, 跟住亞k好有威嚴咁叫我爬上床, 咁我就順口講唔使毒龍, 跟住亞k又好cool咁答, 我唔做毒龍唔做口爆, 我話冇問題, 亞k開始為我服務, 用條脷舐到我好痕,尤其係頸尾位置, 舐一輪, 跟住叫我爬起身做狗仔簫, 真係畀佢吹到好舒服, 估計都吹咗超過十分鐘, 跟住佢叫我反轉身瞓好幫我繼續吹奏, 我隻手就好唔得閒喺度摸佢個好滑嘅body, 我同佢講我想錫下佢妹妹呀 ,跟住佢趴咗喺我身上用個妹妹對住我, 冇味道我就開始品嘗佢妹妹啦, 我越奶越興奮, 本來我軟弱的小弟弟已經硬起來, 亞k亦都開始發出呻吟聲, 佢仲捉住我隻手去揸佢兩個波波, 感覺到佢妹妹真係開始流水同埋扯lin旗, 我再奮力地奶啜佢粒豆豆, 再奶一陣佢就成個人趴曬落嚟緊貼我身上, 佢繼續一路吹一路呻吟, 聽到佢呼吸聲變得急促, 自己感覺都差唔多到頂, 叫佢幫我小弟弟著雨褸, 佢坐上嚟,由背住我開始女上, 跟住就畀我見識女上一字馬坐法, 佢嫩滑嘅左小腿送到我面前, 我當然不會放過,係咁奶佢隻小腿, 不奶由自可,  一奶佢啲呻吟聲更加銷魂, 跟住佢話”你個死咸蟲”, 我冇理佢繼續奶而且開始向上頂佢, 佢繼續喺度呻吟, 頂咗幾十下 佢轉返過嚟面對我, 佢帶我兩隻手去揸佢兩個波波, 我話亞k你啲水聲好好聽, 嗰刻佢似乎真係好興奮呀, 跟手就咀落嚟, 開始時候碰碰車, 之後變大車, 我一路車住佢一路向上頂佢幾十下之後終於派彩, 佢幫我小弟弟除雨褸跟住用兩隻腳板夾住我弟弟, 我話投降啦! 終於見到佢有笑容, 佢笑起來個樣其實好甜, 之後都大家入去沖涼但係都冇特別對話, 跟住出嚟著衫攞埋佢個電話號碼, 佢話出去食支煙先, 跟手講拜拜, 整體嚟講亞K服務真係非常之到位, 冇地方挑剔, 但係唔知係咪佢服務之前個師兄有不愉快經歷, 到服務我嗰陣時個樣咁cool, 不過我都會返食

註:10:30Honey-太子/鳳城
Superadmin

1萬

18萬

管理員

通告:各類-報告/簡報/小報告/分類規則 Ver3.3
http://sn11.cc/thread-752329-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  33.33%

一星會員

躬起躬起,食到好嘢!

升級  0%

二星會員

服務好

升級  33.33%

一星會員

always full?

升級  17.41%

二星會員

good service