winning11

查看: 3622|回復: 3

[迎 海] [賽約翰報告]【迎海】年青嫩口好玩得·111號

升級  64.17%

三星會員

星期日擒日通關..唔關我事我張曳曳卡上年到咗期未更新..網上book都要下個星期先去九龍灣企業廣場搞..就算搞咗都要等兩星期先用得..都過咗初一啦..又就算有咗新卡都要網上book先可以出得關..太多麻煩嘢..張卡到手又唔係立即起行..都係要搵埋腳先起行..所以都係香港玩住先啦

以為通關會好似以前啲自由行逼晒旺角菜街..結果唔係..都係本地人多..藥房又唔見係咁旺..可能大家已經儲晒藥了..再睇番有啲報道話上水啲藥房都唔係好旺..行完菜街就過對面砵蘭街..上咗迎海揼兩part場..女仔係一個齋姑先揼係7號..阿姑阿嬸外型當然好揼得..估到大家話題都係講通關呀..呢幾年去邊度玩多..好明顯即係我未揼過佢..咁7號又真係幾揼得

完晒所有工序我就鬆晒..油就一定抹唔甩晒嘅..我又無所謂喎..轉頭有個靚妹111號入嚟幾青春腳長長咁..樣望下都幾正喎果然呢間迎海啲靚妹仔係幾高質素..最重要係有波路加廣東話嘛埋嚟傾幾句又唔cool喎廿零歲好清爽撈味唔多同隔離街菜街啲旺角妹差唔多款..再睇真啲又真係堅靚女身形幾fit身高158左右走肥腳同波都ok..無介紹錯係食得落

手掃加body加錫嘢吸嘢食嘢都好好技巧..一啲都唔偷懶..更唔偷懶係佢嗰種主動性..交齊功課做晒前段動作就自動波女上..呢下除咗感受到佢嗰種主動又feel到佢皮膚滑溜..唔係巨乳但又好手感吸手..再換位三幾個位又主場換番女上..好少女會咁通常都係一次性唔會再肯女上..嗰啲女一係嫌煩一係偷懶..呢111號就夠晒熱情主動性..要讚

加咗$30原來係已經尾芽了..農曆新年收多咗我$30即係$820..咁另外醒多兩草即係$840..已經有碌袖葉沖涼了..好似以前樓下金至尊都加收$50..呢間迎海都算收得平了..

1萬

18萬

管理員

通告:各類-報告/簡報/小報告/分類規則 Ver3.3
http://sn11.cc/thread-752329-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  56.67%

一星會員

正,111都幾得,我也想會一會佢。

升級  64.17%

三星會員

ultramanking 發表於 2023-1-10 15:10
正,111都幾得,我也想會一會佢。

等你回來的報告