winning11

查看: 3253|回復: 5

[溢 泉] [美中不足報告]【溢泉】真正波大過頭G杯骨妹·68號

升級  73%

四星級會員

地點溢泉..人物係68號..師兄形容佢對咪咪勁過人
點都要見見面..沖涼食兩粒牛肉球加熱茶就進入房間
俾咗間D房我..轉左手邊最尾間房..
好處係靜靜地唔使聽到其他師兄囡囡行走廊時的聲
唔好處係去男洗手間要行到房尾..
不過我又唔係尿頻之人..仲係好壯健
所以唔使去洗手間咁密

咁呢個68號又真係好大對嘢..啲人話禾稈冚珍珠
佢就冚都冚唔晒..隔住衫都感受到嗰種激盪澎湃
巨型到無倫兩隻手都捧唔晒..F或G級數
香港骨場真係未見過
35或36呎數..可能仲勁過啲日本妹添
當然都係真波嗰種手感係前所未見..真係波大過頭
有種一摸難忘一見難忘又一試難忘感覺
而其他部位都唔肥..淨係啲脂肪堆積晒嗰呢個部位

揼一輪都係正常偏中上嘅骨技
佢就開始RPP+body..手勢好技巧掂
佢啲脂肪堆晒喺嗰個位..經佢一輪手掃掃咪咪推推就將我體內充血喺老二上
掃股抓前手勢超掂..body當然係極品級享受
放入去夾夾磨磨轉圈係好緊逼無晒空間嘅享受
一級棒簡直似入咗狹窄山谷一樣咁爽
再食埋甜品就變成女強至上的動作
搖騎磨UN樣樣有..而當佢趴上我心口蛙型式姿勢
心口貼正我心口令我好溫暖好充實好難抖氣
佢對嘢實在太勁加埋呢種主動自動波
玩足幾分鐘我就扶住佢個滑滑PAT PAT向上頂番上去
咦嘩咁叫聲又好聽可能連房尾另一邊男洗手間都聽到
當然過幾分鐘就到男權至上..整招後推捉實佢對咪咪由後撞入去
一時中速一時慢速..竟然傳嚟佢叫我快啲喎
我都等佢呢句好耐..我當然聽令..於是踩油去盡
見佢都有啲抽搐..我都覺得忍唔住了..終於就嚟個山鴻暴
連最後一滴都俾68吸到乾晒..完全係100%滿足晒
完場清潔再返入房..我都係手無開離過佢咪咪
實在唔捨得放手了..直到鐘房嗌入嚟話夠鐘就無耐地走人
68號都好乖乖咁送我出番休息室

下半生各自過 停在記憶外留座
懷中有過盛開花朵 除掉結果
其餘得到過 期盼你故事到結局
常記掛那美中不足 會是我

1萬

18萬

管理員

通告:各類-報告/簡報/小報告/分類規則 Ver3.3
http://sn11.cc/thread-752329-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  65%

三星會員

師兄請問幾錢落樓?

升級  73%

四星級會員

fongkm123 發表於 2023-1-9 19:26
師兄請問幾錢落樓?

$988...不過幫襯過一次係熟客就次次都減$100
即係三條八

升級  53.33%

一星會員

咁大波,係咪肥妹先?

升級  73%

四星級會員

唔肥啊..............