winning11

查看: 6330|回復: 3

[太 子] [太子報告]【太子】呢杯咖啡都幾好飲·Coffee

升級  19.17%

9萬

3萬

金卡會員

[太子報告]【太子】呢杯咖啡都幾好飲·Coffee
http://sn11.cc/thread-2214638-1-1.html

代為轉發...謝謝大家收看!!

Coffee咖啡就唔係新囡嚟嘅,不過我就未試過搵佢,都可以當係試新囡咁試。話說有一次搵阿 Ann 時聽到隔離房嗌得好大聲,入房時隱約見到好似係 Coffee 入咗隔離間房,所以就估計啲呻吟聲係嚟自 Coffee,跟住就開始有啲興趣想試吓佢,不過一直夾唔到時間,直到前日見到名單 Coffee 有返,冇做預約情況下,下午去到太子,見到佢又得閒,咁當然召佢入房啦

囡囡 : Coffee
年齡 : 感覺 30 中左右
樣貌 : 相頭嘅嘢始終各花入各眼,見人見智
身材 : 算係高挑 估計 162cm 左右,不過肚腩仔有少少肉,攬住時感覺皮膚都算滑,陽光健康膚色
波路 : 大約係 34B Cup 左右,吸手揸得晒,Lin 正常啡啡哋
車牌 : 考到個中型車牌,都係果句車牌自考啦
口爆 : 有詢問過應該係冇嘅,不過我都冇諗住口爆
侍浴 : 侍浴時好似係冇 body 但有錫 lin 撚雀,拎轉身都識得用反手兜底撚雀,都幾舒服,水中簫略嫌時間短咗啲,可能覺得喺沖涼房位吹簫都唔太舒服
毒龍 : 冇主動問要做唔做,但我 ok 冇都冇所謂
簫功 : 奶袋啜蛋,節奏偏慢,吹簫係屬於慢簫型 類近阿 Ann 果種,而且仲會一邊吹奏同時用手指加埋少少指甲 R個春袋,都幾鬼爽架
前奏 : 瞓上床先係咀唇交合,之後都係錫下 lin撚雀再錫埋大腿,然後到吹簫
埋牙 : 吹簫感覺我話開始有啲頂唔順,佢話要執我一濟先,幫我笠完個私伙 0.03,我係坐住喺床度,示意佢坐落嚟我度,即係用對坐方式的姿勢,周感適中,未至於好窄但又唔係好闊,佢 un 到咁上下,我又雙手撐住床借力向上頂,當然令到 Coffee 發出呻吟聲,出咗貨仔後仲話好爽唔想拎出嚟,仲話見到我射咗咁多,問我係咪好多日冇出嘢。除咗個套用紙巾同我抹乾淨,之後去沖沖水,番上床又幫我按下同傾偈,到咁上下時間再開始錫 lin 吹簫,過程同第一次時差唔多,只係自己問題回唔到氣,Coffee 話時間太短我未休息夠,聽到響鐘就再去沖沖身,着番衫出房

優點 : 都好隨和,健談,如果鍾意完事後傾偈有交流,應該都會啱你。不過我更欣賞係佢吹簫果 part 因為我都係鍾意慢簫型,一路吹再加埋指甲 R個春袋,真係好爽。同埋做完第一次後可能都算仲有多時間剩,佢都有嘗試令我可以做第二次,那怕未必回到氣,佢都會話最緊要享受個過程
缺點 : 我又唔覺呢個算係缺點,不過係一個可以改善嘅空間,就係沖完涼做服務時可以問吓要唔要錫背或者毒龍鑽之類,將個決定權交俾客人,咁個感覺可能會更好

註:太子報告-太子
Superadmin

升級  1.48%

二星會員

嗌得好大聲 增加性慾,要去試

等待驗證會員

好,今日喝coffee

升級  46.67%

一星會員

近排都考慮緊試d高挑嘅囡囡