winning11

查看: 3216|回復: 4

[迎 海] [炎祖報告]【迎海】陀地妹滑滑溜好服務·82號

升級  96%

三星會員

今次去迎海搵嚟82號,陀地妹一名,心急餵細佬食嘢所以先招呼後揼

女仔82人靚本地後生女,波路33B唔算好大但都啱比例好手感,合佢身形

腰無腩對腳又係無敵靚,態度nice的,入房幫我摸摸骨撳幾下膊頭,有互動下先

放我大髀落佢大髀慢慢輕溫柔抓掃,好舒服好深入的接觸,細佬即時有反應,少少花言巧遇讚下我大隻皮膚都滑,話我係客人之中皮膚滑同有肌肉,有肌肉我同意因為我都有操,但皮膚滑就......,算,花言巧言我都ok嘅,聽得開心我都幾like佢,傾熟咗覺得佢個人都幾得意幾多嘢講,而佢笑起上嚟真係幾甜,把聲又靚,如果佢唔係bg真係做女朋友一流,好快已經有沉船感覺,轉身佢繼續手加咪咪加三寸不爛之竊繼續招呼,講真如果佢話我皮膚滑佢就堅係真滑添啦!玩body可以深深感受到,仲有佢大髀又堅滑,正!

演奏完就女上,之後嚟下高難度動作倒吊拱撟,佢著短褲恤衫有扭的,不過好快已經解晒,四五個姿勢就派彩,舒服到一個點係無晒氣的,事後清潔細心,無即時離房,慢慢傾多陣繼續抽佢水摸大髀摸連連,跟住夠鐘佢call出去換個齋姑入嚟揼到夠鐘,個齋妹當然揼得,冧巴8仔,就咁又玩咗粒零鐘了,揼又正招呼條女又正!又係返食之選。

升級  50.36%

四星級會員

迎海索女多..............
孤單的人孤單一個,等這感覺是最好而你我與他在世間無數,過去永遠都好又等另一些苦惱,這是人生終於會遇到

升級  73.33%

一星會員

家用多少?

升級  56.67%

一星會員

正,有時間一定要試試佢。

升級  96%

三星會員

呢間盛惠港紙790