winning11

查看: 3857|回復: 4

[金碧泉] [魚民報告]【金碧泉】補飛餵番飽細佬·55號

升級  0.56%

四星級會員

擒晚朋友話想去新興大廈揼骨>>推唔到>>預咗一般又唔想同個friend難做>>勉強去下還掂佢請>>結果都係一如所料>>出面招呼正常>>女就麻能麻>>係邊層邊條女咩冧巴就唔講>>免得人哋飯都無得開>>不過佢啲藐嘴藐舌真係唔知點解佢可以出嚟撈

我就嗱嗱臨係咁易小手算數>>出番去廳睇波算>>今日下晝有時間就去補補數食番啲好嘢>>去咗金碧泉搵55>>好評多一定有原因>>佢都多人搵不過唔使等>>因為我電話預約咗吖嘛>>哈哈

正常揼功>>夠力夠準>>同師兄們所形容都差唔多>>都會問問夠唔夠力>>油又推腳又踩>>鬆鬆了

55加鐘後開始施展鷹爪功>>佢啲手指幼幼滑滑>>又識撩撩>>間中偷襲間中又偷桃>>個'狼'位當然最受唔住刺激>>結果由軟軟變成鋼柱>>無計我都控制唔到>>要講就係佢啲手勢實在太勁又厲害>>無人頂得順囉>>慢慢玩我個beg加埋小嘴>>其實手已經嚟一次全身漫遊>>再嚟就係咪咪又一轉>>第三輪當然係用佢個小嘴兒>>基本晒有晒佢手印嘴印同咪咪印>>真係忍得到否則真係爆>>同時我就搓搓搓鏈鏈鏈感受下佢對真材實料>>佢閒閒哋都有35D>>係時候要搵秘道探險下>>探險前我探一探入發現佢堅濕>>未開始已濕證明佢啲前奏係幾咁認真去做>>女上開始>>有互抱有正面衝撞>>有龍舟掛鼓有狗仔後推>>又玩下女上來來回回重重覆覆>>有輕車過最後都係女上正式完結賽事>>真係噴得好舒服囉

總結係會返食>>希望下次可以重車下啦

1萬

18萬

管理員

通告:winning11討論區-積分攻略 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  49.63%

二星會員

最好讲埋落樓价,

升級  0.56%

四星級會員

呢間係740港幣

升級  49.63%

二星會員

謝謝師兄,唔该晒你