winning11

查看: 7823|回復: 5

[足 浴] 足浴出2次收$150x2其實啱唔啱?

升級  33.33%

一星會員

桃源水療

夜晚第一次去, 90MINS DUP + 飛機餐
DUP OK, 到飛機時出咗第一次佢仲唔停手繼續狂攻, 佢唔停咁我都唔停啦, 係咁抽佢水 (細佬又出完都仲好硬WOR)
打多幾分鐘(應該10分鐘內), 我打左個震(似出但空炮), 佢仲未肯停
咁細佬仲未投降, 咪同佢死過, 再N分鐘後, 我開始頂唔順叫佢停
之後再DUP左一陣佢話夠鐘. 我睇錶先65MINS....
心諗頭先玩到咁激冇所謂啦
到畀錢果陣佢話收600唔係450, 因為我出咗2次...所以要收2個150...
我想問咁收我正唔正路?
唔識真心求教

升級  40%

一星會員

我叫左個燒鵝脾飯食 好好食 一路食一路話正  唔知係咪個伙計見我鍾意食 問都唔問又放多碟落嚟
果一刻其實我都好飽 仲打左思噎 但因為實在太好食關係 我唔記得左問佢收唔收錢  我又唔知點解可以連第二碟都清埋
滿心歡喜又好滿足咁走去埋單 點知個收銀收左我$200蚊 我問佢點解咁貴 佢話我食咗2碟所以咪要比2碟錢 我馬上咗個突 我又無叫到 係你地無啦啦放多碟落嚟 關我蛋治咩
最后我又唔想比人拉上差館 所以我唯有選擇左畀錢
我想問哩間係咪黑店 我係咪應該爆佢個地址出嚟 等其他人唔使瀨嘢
真心請教咁多位長輩

升級  33.33%

一星會員

gingerchoi 發表於 2022-12-1 22:10
我叫左個燒鵝脾飯食 好好食 一路食一路話正  唔知係咪個伙計見我鍾意食 問都唔問又放多碟落嚟
果一刻其實 ...

單單打打好玩?你個比喻差到…
1. 咩燒鵝2碟? 飛機由出第一次至第二次空炮中間係冇停過, 極其量係佢見我食完就夾d鵝比落原本隻碟到, 唔係比一碟新我
2. 我玩開馬檻, 係限時, 唔係計q數收錢, 我呢度問下唔ok? 係你暗示人黑店, 我冇…
3. 空炮(即第2次)後佢仍然係繼續J, 我唔係頂唔順叫停佢, 幾分鐘後我再打個冷震咁佢係咪收我$150 x3? 骨鐘就寫明90mins, 正常就出一次, 咁幫我出3次都唔足鐘係冇問題?
4. 如果我要唱佢黑店可以講埋條女全程唔肯除罩, 連最後叫佢除一下比我睇下樣都唔肯
5. 如果呢度個文化同某國度一樣只准唱好嘅話, 我都ok:
各位師兄, 呢間野d女正呀, 個手勢勁過F22機師, 我咁廢都可以連續3q(真係一秒都冇停過, 射完仲係咁硬), 仲要提早完成添, 妙手回春不特止仲幫你慳埋時間, 快d狗衝啦

升級  2.22%

二星會員

本身如果出兩次收多次錢都合理嘅
但佢好似又唔停手,但又唔講明計多次錢,似明屈囉

升級  4.81%

二星會員

多謝報告.我都覺得馬檻係好D

升級  8%

三星會員

個人唔會接受呢種手法
如果係真事支持開名!!!

升級  33.33%