winning11

查看: 3573|回復: 6

[溢 泉] [騎呢怪報告]【溢泉】女騎師省番靚招牌·68號

升級  42.42%

三星會員

都無乜地方揀了..無威尼斯無尖沙咀得番溢泉似樣啲..

68號係新泥位女經理介紹68號..聽佢講呢個冧巴即時O嘴..

唔係啩..68飛鐘好嚴重喎

咁女主任話唔係以前中中哋好長條腿嗰個..舊68已經無做因為成日飛鐘俾人投訴..咁都好啲係新68號

之後埋單走人再聽下面收銀妹同老總講話..除咗68送走咗仲有66都送走咗..佢兩個好似做嘢鬥快咁..成日俾人投訴..全程都係得20+20分鐘..咁都係好事..你兩條女真係鑲咗金咩

咁新呢件68都唔差喎..腿都夠長而波比舊人大得多

而且識揼得多..啲位準又夠力..過程有溝通有互動..間中大家抽抽水..最重要係時間足..堅係揼足over30分鐘-35分鐘左右..如果係舊嗰個68..可能而家已經做齊晒嘢出番休息室了

咁舊68外型唔差..尤其係對腿..如果佢改善自己飛鐘問題..老總都話會再俾機會佢喎..嗯..到時先算..而家嗒咗呢件新68先

咁基本嘢佢都做得好足..用盡身上天然用品..先係手指加指甲掃全身..手勢比前人都正啲..body錫lin錫頸耳仔吹氣又有..68本身瘦底又靚女又好波..對真波34C左右好好彈性好手感..唱大戲有技巧識玩..洋蔥形狀個位慢慢開始再向上慢慢嚟..慢慢嗒..玩下騎馬術..誠如其他師兄講佢真係幾有功夫策騎能力..唔係騎十下八下就話換位叫客人嚟..坐盤骨位慢慢打樁..有種時深時淺上上落落..又有左右扭腰不規則不同方向..真係識騎之人..有師兄話攻女仔要九淺一深..呢件68都識呢招..喺我上面時深時淺..話佢識歎又得話佢識招呼男人都得..正爆!!!!!

細路不斷傳嚟強烈快感加壓逼感..轉轉位回下禮俾68號先..唔使佢再策騎等我嚟..幾分鐘幾下貨仔就完事了..舒服晒!!!!之後都係佢同我清潔加賣口乖嘢..話我令佢好舒服入得佢好深...埋尾錫我面珠一啖添..多謝晒喎

1萬

18萬

管理員

通告:各類-報告/簡報/小報告/分類規則 Ver3.3
http://sn11.cc/thread-752329-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  99.75%

三星會員

舊的66同68都係飛鐘

而家好番好多

升級  40%

一星會員

後生嗎

升級  42.42%

三星會員

68大約30-32左右...唔太嫩口又未太中女

升級  36.4%

四星級會員