winning11

查看: 3464|回復: 4

[迎 海] [powerone報告]【迎海】靚波靚樣靚腳夠年輕·99號

升級  53.64%

四星級會員

已經少咗興趣睇足球了,所以世界盃都好似唔係好關我事咁,淨係買咗德國冠軍,可能四強八強決賽睇下,賭都會揀幾場賭,睇就未必睇。
所以都唔會好似以前咁話去酒吧桑拿睇波呢回事了,除咗人多,我更關心都係邊間啲女得啲

都係去迎海,今次先揼骨,後就開心環節。

阿姑揼骨當然有一手,揼到鬆晒推油當然都掂,無乜特別好評,都係痛痺後爽晒。

今次做99號,阿妹著衫唔多,好似對面西洋菜街啲MK妹咁,短褲拖鞋,短袖衫但波凸凸,佢幫我按按手臂同條頸做前戲,跟住就係真正嘅前戲,rpp先,幾爽幾舒服吖,好快已經有反應。
轉來正當佢準備解衣時我話幫佢,99係陀地靚妹仔大約24-25歲,上圍都有33C左右都唔算細,所以著普通衫都已經波凸凸,短褲更加顯得佢腳長,皮膚滑的,樣靚的,未至於極品都係B++級好樣女仔,幫佢解衣係可以增加氣氛情趣,仲有拍拖情侶Feel添
C波幾好手感,我係硬住咁服侍佢,吮吮當然有,佢兩粒嘢開始有反應,摸下佢條腰又幾滑對腳就仲滑,典型MK妹款,佢都好迎合,再同佢妹妹外圍,都幾好反應有水濕濕哋,跟手係手指直搗黃龍,見佢閉上眼好享受,有輕叫我就乘機輕車佢兩啖,都有分零鐘,佢話要服侍番我,又好啫
99都係例牌車我lin清潔車底,呢part特別要讚真係清潔得好徹底無整痛我係觸電咁爽,神針未經接觸已經係12點正企定定,跟手慢慢由車底上神針度,慢慢向上,然後一啖放晒入口,回一回退後少少就吮大髀同腰,又係搞到我要典床,條腰尤其係俾佢吮到我頭都暈埋,我細佬除咗12點正仲大咗一個碼添,最後就正式女上開始,後就轉為佢側身我後入,又有從後推佢雙手捉實C波終於嚟個大爆發,派彩了舒服晒。

同我清潔完我都幫佢清潔下,佢話俾我搞到一浪接一浪喎,半信啦,不過佢啲水係堅嘅,同佢著番衫同褲,佢坐埋嚟我旁我手放大髀直到夠鐘一路傾,又食一餐飽了。好得嘅女仔

造愛使我有能量!

1萬

18萬

管理員

通告:各類-報告/簡報/小報告/分類規則 Ver3.3
http://sn11.cc/thread-752329-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  72.83%

三星會員

迎海多陀地靚妹~~~~~

升級  53.33%

一星會員

點止輕車上,直頭利息都收埋喎。
聽講有師兄有環保吹,但唔知係咪個個有

升級  53.64%

四星級會員

and_at 發表於 2022-11-23 15:13
點止輕車上,直頭利息都收埋喎。
聽講有師兄有環保吹,但唔知係咪個個有 ...

有時都係睇彩數.............
造愛使我有能量!