winning11

查看: 4121|回復: 6

[迎 海] [大周神棍報告]【迎海】粉紅色可遇不可求·88號

升級  63.67%

三星會員

擒晚即係星期六晚唔知搞乜,,,竟然係連玩幾個鐘,,,又邊爐邊飲邊食,,,之後上海街一間K壓又唱又飲又即場嚟,,,完咗仲未夠喉,,,可能K壓啲女始終爭少少,,,結果係行番過偉華上12樓整番個骨先,,,揼完再搵個陀地妹補補身補番數

幾乎食嘢邊爐都係狂飲,,,去到K壓又係狂劈,,,不過都有break的時間,,,上到迎海沖個涼小解下飲杯凍嘢入房俾個淨按摩嘅女按完,,,即時鬆好多個人又醒好多,,,先揼後靚妹來了個88號後生靚妹

樣貌:8.5/10,,,後生妹當然青春無敵,,,樣幾好白白淨有啲染髮直長髮香噴噴
身材:唔高唔矮略瘦自然無肚腩手腳都唔粗,,,年輕果然有優勢,,,中波吸手而色澤係淺粉紅,,,當真係可遇不可求,,,相信唔會有師兄忍得到唔啜落去試試味道
服務:本身已被正宗按摩阿姑揼鬆晒,,,88都係咁易同我摙摙膊頭,,,實則都係搞下情調提高氣氛,,,按按下佢隻手變得好溫柔變成掃背掃頸掃腰,,,兩隻手一路向下去,,,漸漸變成撚飛禽類動物,,,手勢舒服到不得了,,,我忍唔住了要轉身過嚟對付下佢先,,,才發現佢未解甲,,,佢話等我幫佢解喎,,,唔通佢唔驚我太暴力撕爛佢啲衫,,,咁樣幫佢解又可以增添多啲情調,,,咁就發現可遇不可求的pink色物體,,,啜完再手指入去探險下,,,結果唔危險但都風高浪急好濕咁,,,佢都忍唔住話要服侍番我,,,伏低我兩腿中間研究音樂,,,喺呢個細小空間細佬忍唔到,,,拍拍佢個頭話夠皮,,,佢滿足微笑地點點頭,,,就變成女上形態,,,我捉實佢對咪咪佢就撳實我大髀佢向下壓住磨住我就向上頂撞,,,佢又唔係上司梗係頂撞佢,,,結果愈來愈濕,,,轉位我上佢下嚟個M字腳又嚟個交叉腳入深啲,,,又有掛鼓後推小狗式,,.最後又回復女上,,,我都力盡盡哋了,,,由得佢坐爆我今次都攰攰哋,,,終於體內乜都派晒出嚟...

囡囡幫我清潔再抹手抹額頭,,,佢出去清潔完拎杯暖水俾我,,,坐埋嚟都係主動牽住我隻手放大髀傾偈,,,直到夠鐘完場我就再沖涼走人...

總結:按摩師父得,,,另一女仔主菜88號夠後生有pink lin服務又得,,,無理由唔返食

升級  42.75%

三星會員

正到無朋友啊.....粉紅色真係可遇丕可求

升級  43.33%

一星會員

樓主可PM我上海街邊間K壓嗎?謝謝

升級  63.67%

三星會員

慢出慢入慢慢插 發表於 2022-10-25 07:39
樓主可PM我上海街邊間K壓嗎?謝謝

係迎海芬蘭浴...偉華12樓啊
不是指壓

升級  63.67%

三星會員

louie186 發表於 2022-10-29 21:58
係咪我去錯左地方呀,剛剛去迎海試咗次,哇,D房黑撚到西咁,唔好話pink lin,乜樣都睇唔到,話暗叫開燈佢 ...

呢間啲房唔算暗
比起以前樓下至尊
我間房係光線足啊

升級  3.75%

三星會員

louie186 發表於 2022-10-29 21:58
係咪我去錯左地方呀,剛剛去迎海試咗次,哇,D房黑撚到西咁,唔好話pink lin,乜樣都睇唔到,話暗叫開燈佢 ...

迎海啲房唔算黑了

升級  53.64%

四星級會員

近休息室嗰邊啲房光喎
肯定係光過以前楆下6樓金至尊
而且有啲房可以開埋窗添.....我都試過開窗玩....似偷情唔驚俾人望
造愛使我有能量!