winning11

查看: 3615|回復: 3

[迎 海] [孤單一人報告]【迎海】返食年輕陀地妹·111號

升級  50.36%

四星級會員

又係去迎海開餐,食陀地妹,原來個汗蒸房都好耐無入過去,唔係乾蒸濕蒸係汗蒸,各有各特點,希望可以快啲開番可以蒸下,其實而家都開得俾我哋去骨場玩,蒸房都應該可以開番嘅。

沖涼著浴衣出休息室自己拎益力多飲,唔係人哋唔招呼我,係熟晒架步自己嚟啦,又唔係偷~~~

阿主任哥仔問我想做邊個,我話隨意啦,但臨尾一腳我都係決定做111,呢期hit多人搵,怕佢呢種靚女早晚都會俾人包起或者男朋友老公知道佢做呢行唔俾做,所以都係趁有得玩就做多幾次。

入房點點頭,佢嗰種笑容係比以前有咗自信,比初初嗰種怕醜係唔同味道,初初做時佢真係唔敢抬高頭,怕怕醜醜有初戀feel,而家雖然未至於狂野feel但就另一種味道,咁本身佢都係斯文型唔係狂野型,點都好,佢仍然都係嗒得杯落皮膚滑滑樣靚靚嘅後生妹

沒有rpp,係正面嗰種面對面托高我雙腳喺佢大髀,然後就伸手入嚟慢慢潛蠕動,手勢越嚟越正,比起初初係進步好多,識玩好多,波碌碌一陣就錫lin錫浪浪再放入口吞晒入去,技術又係好有進步,力騎之下佢末段開始力弱,取而代之就係我接力向上,當然都有落地拖鞋都唔使著就後推狗仔半邊燒鵝又煲飯,後生女啲皮膚真係滑到溜,樣又靚頭髮又香皮膚都香,簡直係人間極品嘅bg!

慢慢同我清潔,再錫錫我面珠,佢添番衣物同我吹下水到差唔多夠鐘,仲問我要唔要飲水,跟住鐘房最乞人憎嘅聲音傳入嚟話夠鐘,111妹妹都等到齋姑入嚟先同我say bye。

入來的阿姑就好正經咁同我揼,相當有道行落位好準力度幾啱,每個部位都幾好力水,細微位都撳得好準,係嗰種對症下藥落手識揼嘅bg。

踩骨推油就搞到我忍唔住嗌出聲,係呻吟嗰種好舒服,骨技係好得。

由於佢落咗啲薄荷膏,佢都有問我用唔用得因為唔好立即沖涼,咁我都有時間,出去飲下茶同主任吹陣水又玩陣Candy crash廿零分鐘就沖涼走人,放低八舊家用俾呢兩條女,又係老大阿二都鬆晒咁離開!

孤單的人孤單一個,等這感覺是最好而你我與他在世間無數,過去永遠都好又等另一些苦惱,這是人生終於會遇到

1萬

18萬

管理員

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  0%

四星級會員

迎海實在太多好嘢食了

升級  0%

四星級會員

啲陀地妹又正齋姑又揼得