winning11

查看: 3502|回復: 5

[金碧泉] [野猴報告]【金碧泉】原來係骨版莫可欣·55號

升級  1.8%

四星級會員

腦霧又好年紀大又好,都唔記得以前金碧泉啲55咩料了,可能都係年華老去青春不再
所以要做一樓一?或者係啩

最近睇有條國內片講AV每月推介,女神之一....蕾....即係Tsubomi最後一部作品...有寫係今年四月引退但呢條片就話9月引退...anyway,由19歲拍到34歲已經有老態,女神都有崩壞一日,條片仲講啲男優,化妝攝影排排企拍掌又送花,不過34歲真係carry唔到學生妹look了,而家34歲走咗樣先引退,可能遲了點

咁可能金碧泉以前啲55都知自己咩事所以轉做一樓一啩,我就唔去一樓一喇,怕怕,都係桑拿安全D

咁有師兄話有新55到咗,又要試下喇,奇怪係點解無人講話覺得佢似方中信個老婆莫可欣?

皮膚唔係太白,髮型似面型似對眼似,當然係講緊90年代嗰陣嗰俥莫可欣

微絲細眼姣姣哋,唔知方中信見到55會唔會有動心呢

不過利申,我就唔覺得莫可欣超級靚女,同屆都有郭可盈,麥家琪,陳妙瑛......嗯各花入各眼囉

金碧泉55揼得下,招呼好得,手,咪咪,舌頭出盡晒

手當然係漫遊全身,停留最耐係浪浪位後花園,徘徊又打圈痕到我爆

BODY就玩背玩心口肚,再落啲就夾夾

跟住就嘴仔再次漫遊我全身,包埋洗車底食甜品

女上當然接住嚟,鍾意佢嗰種緊緊夾我腳,趴落嚟舔耳舔頸動作,似係餓咗好耐咁

整體係揼得超玩得,係有啲似莫可欣,波路中上年約30左右,師兄果然無介妱錯

升級  0.64%

四星級會員

莫可欣雖然out out哋

不過當年都係靚女

話晒港姐冠軍

仲要係方中sir條女當然唔簡單

升級  1%

三星會員

聽晚去試試55先!

升級  60.24%

四星級會員

方力申一定啱食..............

升級  60.24%

四星級會員

噢.....
係方中信先啱

升級  99.42%

三星會員

同巴打遇到過程相若

佢啲服務好堅啊