winning11

查看: 3877|回復: 5

[迎 海] [似有若無報告]【迎海】索爆超後生靚妹·111號

升級  3.5%

三星會員

本來都好耐無玩呢類兩part場,可能係以前樓下至尊做衰晒個名,由得啲女招呼hea做,做完又快閃無厘情趣,不過知迎海係兩班唔同嘅人唔同嘅女,又評價好過至尊,都係搭多幾層lift,又試番次囉,橫掂都有目標人物,係111號^^^^

招呼態度幾好,講緊個職員,一個來lift迎接我一個開locker對玻璃門,個沖涼房靚仔又乾淨過闊過以前六樓至尊,可能係裝修師傅唔同,都係同一幢大廈size應該相同,但迎海係闊落過至尊好多。

已打電話mark111號,今日佢著吊帶衫短裙仔拖鞋便服型,唔知係衫緊定佢真係有料,件吊帶衫顯得佢兩個包包都ok有料到,隔衫都肯定佢唔係微波型,手臂大髀加小腿都唔粗,其實睇佢成個look都好本地MK型但波就凸出少少,當然個樣就無得彈,靚女後生甜正索!

我揀咗先玩後揼因為心急想見呢位111號,佢打聲招呼hi定hello,問我係咪第一次嚟有無做過其他女仔,我話第一次嚟,但以前去過樓下至尊,佢竟然答我乜係至尊?咦,咁佢真係好年輕喎,至尊都好似無咗5-6年,111咁後生唔知都應該,我就話係樓下執咗嗰間,佢個頭應該飄咗個黑人問號出嚟^^^

傾傾下佢就解衣,又自行解衣,皮膚又唔粗糙,早輪聽個網台節目話外國人鍾意亞洲人係因為亞洲人嬌小啲皮膚滑啲,而且係返唔到轉頭唔會鍾意同胞,咁我都認同,我哋本身唔高,俾件西洋妹高我半個頭上圍大到38又如何,都係亞洲女仔好啲。

111係好滑身形線條靚,佢無傳統咁要我瞓低趴低轉過嚟rpp,而係直正掃心口掃頸掃脾罅,後抓動作依然有,不過係面對面佢後抓我後花園門口啲盆栽,手勢都好正喎,用完手就出口術,都係相同位置再嚟一浸,跟住就用摩拓車手專用的頭盔戴上去唱番首歌,睇佢個樣咁純但唱歌都高低中音兼備,正!!!!!

自動波玩女上,開始由重呼吸聲變咗叫聲,而且愈嚟愈大而佢自己都知,結果自己掩住個嘴繼續搖住女上,果然係又濕又緊又窄,天然濕無得呃,我同細佬完全感受到,喺佢力弱可能早段佢真係去得盡咗啲,條腰佢真係無力咁我接力囉,推佢埋一邊推佢車,個pat pat又係勁圓勁滑超好推,仲有係佢條幼腰又係啱推啱撞,衝多百零下我都漏油了,無貨賣,完結賽事........

完後慢慢清潔佢都面紅紅,呢種感覺實在好似回到廿年前咁,佢同我抹手抹額頭抹背,然後清潔幾分鐘回房,當然已經添番衣服獨留短裙下的大髀在我手,傾多陣偈接近夠鐘個齋姑好唔識趣咁敲門入嚟,就係咁我就同111講再見了。

個齋姑又真係堅揼得幾好,冧巴係20,手指撳手掌按手爭鋤企上嚟腳踩都好紮實的功夫,加埋推油真係舒服晒鬆晒無得輸。

出去個背都紅咗少少,係起痧效果,照鏡就睇得出20功夫,家用$790,我見佢兩個服侍咁好,各自打賞$50,純綷個人打賞無規定一定要俾,放低$900走人,呢個配搭幾好,做嘅女夠後生好服侍,齋姑又揼得,可以encore安哥,林家謙首歌邊個發明安哥,咪呢班女囉

1萬

18萬

管理員

通告:winning11討論區-積分攻略 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  73.08%

四星級會員

good report..........

超級詳盡好吸引啊
下半生各自過 停在記憶外留座
懷中有過盛開花朵 除掉結果
其餘得到過 期盼你故事到結局
常記掛那美中不足 會是我

升級  98.25%

三星會員

迎海果然靚女多

升級  98.25%

三星會員

而家都係正評~~~~~~~

升級  3.5%