winning11

查看: 3486|回復: 5

[迎 海] [powerone報告]【迎海】本地妹又一驚喜之女·18號

升級  53.64%

四星級會員

唉..真係令人擔心香港經濟..係而家後生陀地妹無錢搞到要出嚟做骨妹...陰功豬囉...真係好似八九十年代啲港產風月片啲橋段...最正梗係火舞風雲張敏個角色啦...Mandy吖嘛..仲有鍾楚紅做紅姐...

講完笑..迎海係呢度厲害...可能係啲靚妹後生女都知呢間係專做分開兩part...咁啲後生靚妹唔想揼所以齊齊嚟呢度做...又可能拆佣高唔使揼淨做..叫啲靚妹仔做埋揼佢哋多數唔制...淨做就ok啩

今次做另外一件索女..佢係18...淨係見過佢幾秒...上次埋單佢就lift門口準備入房區...咁我問收銀哥佢咩冧巴...今日就就係指定要佢喇

今次指定係佢..做完18妹先做師傅齋揼

入房已經舖好床..燈光線夠可以完全清楚睇到女個樣...廿尾左右就快到半熟年紀...樣ok有身材皮膚滑...佢先坐埋嚟掃掃摸摸一輪...我就回禮我都用手回贈佢...亦有用口回禮...咁我都聽佢講乖乖轉身做番足程序...即係rpp18妹用油同我掃掃下面加上面...即係全身都慢慢地漫遊一次...轉身就掃埋lin lin...再用口接觸我心口同下面的神針...加膠件開咪唱歌仔...又睇唔出佢人仔細細又幾好技巧

跟住佢就坐上嚟囉做運動...主要都係腰部玩下呼拉圈動作...佢一邊搖我一邊捉住佢兩隻肉彈球...間中就換下位...可以玩多個姿勢..佢真係超玩得...連事後清潔都好細心

稍作休息佢返來同我摸摸手我就摸摸佢腳幫佢摙埋膊頭添佢話已經call咗鐘房由鐘房叫齋姑入嚟...咁三幾分鐘就齋姑入嚟18妹就走人

揼番個正骨鬆番下就出去沖涼走人...大人加老二都餵飽了

造愛使我有能量!

升級  60.24%

四星級會員

簡直要俾like迎海負責人
搵到咁多陀地妹出嚟做BG

升級  1%

三星會員

家用幾多呀?

升級  53.64%

四星級會員

家用盛惠港幣790
造愛使我有能量!

升級  40%

一星會員

請問此場收信用卡嘛?

升級  53.64%

四星級會員

老麥 發表於 2022-10-1 23:58
請問此場收信用卡嘛?

收的...................
造愛使我有能量!