winning11

查看: 6544|回復: 5

[春 秋] [wingchow888888]【春秋】肯學肯做·希文 (有圖)

升級  61.85%

二星會員

春秋 希文 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[wingchow888888]【春秋】肯學肯做·希文 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2208909-1-1.html
註:希文 通常返 12:00-24:00 / 165cm

有圖有真相

年齡:估30尾
樣貌:08/10 (順眼,第一眼俾我諗起熊黛x,純粹為個人感覺,不喜師兄勿插)
身材:10/10 (身材slim走肥,上上品)
波路:06/10 (真A-B)
服務:07/10
吹功:07/10
過程:07/10
返食:08/10

前言:呢排公司有啲忙,一有時間真係要忙裹偷閒去放鬆下,做咗資料搜集,今次book 左希文,入閘前喺大廳坐咗一陣,又可以望下其他女,定返下次目標,不過戰國啲女平均質素都幾高下,起碼個個都入到眼….講返今次主角希文,第一眼望落去好舒服,未有C9味,但係絕對似喺幼稚園門口等小朋友啲新手靚太Feel,睇辦ok,正式入場….

侍浴 : 問吓囡囡,原來都已經返咗半年工,官方有講未有毒龍服務,點知囡囡主動提出可以試吓,睇嚟囡囡經各位師兄調教,已經進步不少,侍浴細心,水簫都算認真,袋同龜頭位都有照顧到,而且都吹左2-3分鐘,合格有餘,之後囡囡再示意出去慢慢玩….呢度都可以讚下囡囡,態度有禮,大家沖涼時有好多交流,懂得開話題,氣氛都攪得唔錯,呢個位可以加分….

做背 : 例牌動作,叫囡囡著返對黑絲先開波(自備),希文身材真係冇得頂,雖然個波唔大,但係胸以下全部屬上品,舐背都算做得有耐性,毒龍不過不失,本身由無變有,已經係一大進步,要繼續努力,跟住轉前繼續享受….

做前:溫柔錫lin,我就繼續摸腿同鮑魚,錫lin吹簫都係舒服,吹簫位可以深喉,溫柔但係未到有爆的感覺…期間希文都有用隻鮑魚幫我磨吓大脾,望住天花板塊鏡的M型黑絲腿,細佬越扯越硬….

正場 :叫佢瞓低,我就再食下lin,捽下隻飽,可能希文呢幾個位都比較敏感,我都無強人所難,揸多陣波就上套男上插入,一邊插一邊輕車,最後爆漿完場…順帶一提,男上睇住對修長M腿真係好刺激…完全可以將自己墮入AV男優角色…..

總結 : 囡囡質素,服務都算平均,如果真係要喺雞蛋裏面挑骨頭,只能夠講牙齒生得唔齊,有好少少煙味,但係願意同客人打開話題,搞好氣氛,已經可以充分咁樣見到佢對工作係有誠意,食美腿更加係首選添,會返食!謝謝收看…

註:wingchow888888-春秋/雲來/三川/京華/怡春/金田/來閣/金豐
Superadmin

【 春 秋 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去春秋領取獎勵

春秋指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

1萬

18萬

管理員

通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.2
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  67.04%

二星會員

姐係無得錫lin?

升級  61.85%

二星會員

場光社 發表於 2022-9-26 19:49
姐係無得錫lin?

有呀~~~~~~~~~

升級  33.33%

一星會員

兩三下。。。。

VIP五星會員

VIP會員2022VIP會員2024

呢位樓主所寫嘅報告...給予每位囡囡嘅評分都非常之鬆手...
又或者係樓主為人一向都係好容易就能滿足...

升級  34.17%

三星會員

我搵過佢3次,服務又唔算好差嘅,整體70分啦

升級  80%

一星會員

小弟食過一次,相貌就各花入各眼,招呼和身材就 very good。