winning11

查看: 10575|回復: 6

[旺 角] [美中不足報告] 旺角·五寶大場紅牌真正手骨-曉悠

升級  72.92%

四星級會員

今日下晝行過旺角五寶,諗起呢度都有C兄話有個阿悠/小悠幾好評價,又話佢以前大場出身,即係由骨場轉做樓上骨嘅骨妹啦,咁就盲踪踪咁上去睇下,我無佢電話唯有親自上去睇一睇,咁睇番手機先知係8樓F座2號室,行幾級樓梯再轉舊式手動升降機...

哈哈都好耐無搭呢種升降機,有人覺得係懷舊我又覺得係歐陸式升降機囉,哈哈可能真係太耐無去旅行,當幻想自己喺歐洲囉^^^

又真係好耐無去上樓骨多數係去骨場揼骨,咁嘅然佢係骨場過檔我又想知佢係邊個喎,記得有巴打話佢個名係小悠or悠悠,但呢度門口就寫住佢個名係曉悠,咦....係咪同一人呀,不過地址係啱,加上門口啲字都寫係大場出身識揼有拔罐推油,雖然門口無貼相,咁梗加想知佢咩樣咩料

結果條女開門果然無令我失望,揼開骨場嘅我當然遇過唔少骨妹,原來開門呢度果然係我舊相好,我仲記得佢喺邊間返過工,嘩見番面即時攬攬仲想錫錫添,不過暫時都係唔錫住都係疫情完先啦,不過隔住口罩其實都可以錫錫嘅~~~~

以前佢一直都淡妝,樣貌娟好唔使太濃妝,仲仍然係咁嬌小窈窕滴骰型,今日佢著住件透明低胸小背心露晒大半邊波出嚟,條裙又係短到好似無著咁,大髀小腿show晒出嚟,嘅然係舊相好又係好貨結果原來無問價錢就入閘!!

入到房傾一陣放低嘢除衫除鞋除襪但又拎番啲嘢入浴室沖涼,當然係毛巾一條,曉悠就慢慢舖好毛巾床舖,沖完涼邊抹身又邊傾偈,佢話嗌佢做曉悠,小悠,悠悠乜都得喎,咁我話不如嗌你做老婆仔啦,結果佢即時嗌返我做老公仔,咁話晒都同佢一夜夫妻過唔止一次,老婆仔老公仔咁互相稱呼都好合理

咁梗係乖乖背對住佢揼下骨先,順便問下價錢又傾下計,佢話揼連手作仔出嘢60分鐘$500,想拔罐都得,咁手作仔出嘢就隨意打賞tips,曉悠仍然好揼得果然大場出身,撳啲位超準筋位穴位多肉少肉位都撳得超舒服,又唔會淨用死力,力度中至中重力,骨技仍然可以俾佢90分,手撳完又腳踩,推埋油就淨番15分鐘左右,原來咁樣揼咗踩咗推咗45分鐘,難得係曉悠都啲力水都維持到,果然係有料之人~~

然後就用番佢最強項即係雙手十隻手指同我全身莞式遊走,頸又掃下背又掃下腰又掃下咁,跟住我兩隻腳有齊晒佢手指膜真係全身漫遊窿罅位佢都細心招呼周到,又痕又爽又舒服,瑯瑯位當然照顧到,真係嗰種手勢如果係以前細個喺骨場揼骨都試過走火嗰種,係痕到上晒腦上晒頭嗰種,充晒血硬住咁轉身,又嚟一輪波推,佢波路中等皮膚又滑,磨下夾下又係爽到震,波推完就坐到埋一埋一隻手同我掃lin一隻手就落油同我細佬打樁,三分鐘就俾佢打出嚟,好似體內最後一滴都俾佢吸乾晒咁,爽晒

事後用濕紙巾清潔,時間都夠其實原來超咗時添,我沖涼著番衫,5舊水基本我就醒佢舊半水tips,都幾滿意.

下半生各自過 停在記憶外留座
懷中有過盛開花朵 除掉結果
其餘得到過 期盼你故事到結局
常記掛那美中不足 會是我

1萬

18萬

管理員

通告:全新積分攻略·首發報告獎勵 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  33.33%

一星會員

師兄可以pm聯絡方法嗎

升級  72.92%

四星級會員

whc072190181 發表於 2022-7-8 19:04
師兄可以pm聯絡方法嗎

佢打俾我話佢已經返咗金濤閣桑拿返工

都仲係用返6號呢個冧巴

巴打仍需要我PM你佢的私人電話嗎?

或者你可以打2116 9119去金濤閣預約6號

咁比較下金濤閣收$730有得食大

喺usb搵佢$600做細

金濤閣時間又長啲咁去金濤免搵佢著數得多
下半生各自過 停在記憶外留座
懷中有過盛開花朵 除掉結果
其餘得到過 期盼你故事到結局
常記掛那美中不足 會是我

升級  33.33%

一星會員

記得去金濤閣桑拿

升級  1.11%