winning11

查看: 4862|回復: 4

[囡戰神賢哥] 佛山 巨乳除左嫩口逼緊無咩特色

升級  6.3%

二星會員

前段時間食葛00后,肥肥地童顏巨乳,對波好弹性,B緊,可惜户型無咩水!90分鐘搞两次,我比足中介钱,我只搞左一次,当時太夜赶時間番去,第二就系怕查房,呢滴野依噶國内查的好严,五系D有钱人咁基本上開五星級酒店幾千元一晚,差人基本上好少好少主動去五星級酒店查房,普通酒店比较容易查,其它除非有人举報啦,否则都唔會有人查!大家來内地玩真係要小心,無钱就稳樓鳳,稳中介就最好稳有地方提供工作室果D,不過呢滴就貴啦!最貴就上面讲葛有钱人去五星級酒店稳親都幾千上万一Q高級妓女!

今次分享食呢條囡00后比较後生,依噶呢边00后好嗨貴,不停咁升价,主要原因两個,内地有钱人多终于後生00后囡囡比较多,愿意出多D钱稳嫩口囡囡,出于呢個原因带囡囡果D經纪人鸡頭知道D客户愿意为D年輕嫩口囡囡出钱,所以价格上就高,無论條囡樣貌點身材點服務點,只要後生就一定价格高!据了解依噶基本上鸡頭經纪人带住管住D囡囡,中介稳經纪人拿货再比我地D客户,所以呢幾年价格真心越來越高,最低都要15张左右,高D質量好D20张人仔咁啦,再高D二十幾三十张啦,中要睇中介起价,有D中介開的便,有D中介開的貴,靠谱D不上不下我都可以接受,最怕又貴又五靠谱,呢度讲個只係普通算中等高端中介,全高端外围果D就真係分分鐘幾千元到上万以上搞一野大!相信老玩家對呢滴价位非常了解清楚,新人玩家就最容易被人水!

升級  33.33%

一星會員

哗~虎背熊腰~

升級  33.33%

一星會員

師兄,可以PM联系方式我嗎?

升級  6.3%

二星會員

zhdafei 發表於 2022-12-1 12:36
師兄,可以PM联系方式我嗎?

中介來的

升級  53.5%