winning11

查看: 4407|回復: 3

[雲 來] [kenniff9394]【雲來】新場初體驗·小S

升級  71.85%

二星會員

[kenniff9394]【雲來】新場初體驗·小S
http://sn11.cc/thread-2200360-1-1.html

年紀:廿尾三頭左右
樣貌:指壓嚟講10名之內 (純粹以自己多年喺指壓達百人斬經驗去計)
身材:約150cm,B波有蘿,白淨,無腩,條腰真係好幼

第五波後復出,見有指壓新場,睇小S評語幾好,所以都幾快Full,唯有睇住幾時上牌,第一時間打去,終於俾我約到,早咗10分鐘到。

新場裝潢當然好啦,企企理理冇怪味,鐘房有笑容有禮貌,加印象分

囡囡準時到,有官方描述 9成喎,相頭最少80分,某D角度有90分,好好笑容, 主動攬攬破冰,坐喺大脾抽水驗驗身,跟住除衫,囡囡身材唔錯,B仔真波幾好揸,靚lin小雲,沖涼有主動水簫,冇齒感加勾魂眼,吹咗幾分鐘見凍出去繼續。

乾身上床,囡囡問我玩唔玩絲襪:loL, 呢家嘢我未玩過梗係saYYes 啦 ,我自己例Skip毒龍,囡囡叭上嚟先碰碰車左陣先,跟手由上而下慢慢品嚐我,到吹簫嗰陣問我: 試唔試下爆炸糖? 有呢D增值服務我緊係舉晒三隻腳贊成啦, 望住囡囡靚樣幫我吞劍真係格外開心,如是者吹咗10分鐘左右,係時候夠鐘上套埋牙,妹妹夠窄有水,反應唔錯,先嚟傳教士,再女上男下,反轉再嚟狗仔,條腰夠幼,大大增強視覺效果,插了大約15分鐘頂唔順派彩完事,事後用心清潔。

總結:整體上我好滿意,外型,身材,皮膚,服務態度都好,場地亦好,埋單5舊抵俾,真心推介值得一試。

註:kenniff9394-雲來/三川
Superadmin

1萬

18萬

管理員

通告:winning11討論區-積分攻略 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

客戶代理會員

多謝kenniff9394哥哥支持

我會向公司推薦你的報告參加6月1日的報告比賽。
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 雲 來 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 雲 來 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 雲 來 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2661 3385 / 電話: 2661 3255
預約熱線:手機: 9183 5744 / 手機: 9760 3008

客戶代理會員

各位哥哥們,今晚有快閃啦!

現在好多囡囡在雲來等候各位哥哥,快閃由晚上8點到至晚上12點,全面優惠價$430(小S除外)

優惠期間服務費只收$430,所以暫停$100代用券。

請快些打電話預約!只要晚上12點或之前入房起鐘,那鐘都是計快閃價。
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 雲 來 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 雲 來 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 雲 來 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2661 3385 / 電話: 2661 3255
預約熱線:手機: 9183 5744 / 手機: 9760 3008