winning11

查看: 15857|回復: 22

[夜總會] 兩則夜場奇遇 (夜總會+泰國Club)

升級  1.85%

二星會員

以下係小弟兩則夜場奇遇,希望可以拖磚引玉,大家分享下:

我最激個次係係一間夜總會,條女25-6左右,港女,同條女玩個時已經打晒車輪好激,一上房就已經大車互抄,然後條女即尺吹左我一陣,我再奶西,因為太high,有少少尿味照奶,再環保中出,超過癮,佢仲要係傳說中嘅重疊門戶,個閪**入去個感覺係同普通閪完全唔同,好似包緊你碌野咁,然後仲要好好水,後尾玩多左,大家合拍左,次次都有潮吹,**下會好似瀨尿咁。然後個排,差唔多2星期就搵佢一次,由最初都去個場,到後來都係約出去食飯爆房,次次佢都超enjoy,我有時候買D野俾佢cosplay玩,佢身材又好,仲要次次都係即尺,中出,最激個次係如心酒店,book左個套房,對住個落地大玻璃,我地本身係床**緊,我叫佢我不如對住個玻璃中出你,佢諗都唔諗,一野就行左過去,擺好姿態俾我中出,真你好high,佢超鍾意中出,次次一定要我中出,攞出嚟射都唔得。

後尾發覺佢私下係一個孝順女,出去同我玩完會買糖水返去俾屋企人食,不過係因為手緊先出嚟做,因為個排都同佢行得幾埋,當左半條女咁,應該真係同我一個人做。
另外同佢最激個次,就係走左去CEO唱K,係K房就插左陣,佢仲問我係唔係想係到就搞掂,我一二三就埋單,的左佢去隔離酒店就大戰左3個回合。如可惜過左一年左右,佢已經解決左佢D問題,佢真係上咗岸,有出過嚟食過2次飯,不過都無搞野,然後就慢慢fade away,如果佢有機會見到呢個post,我想同佢講,你一定要幸福呀...你真你好正....

另外仲有一次係係泰國,有朋友結婚,我地偷跳去咗Bangkok開個 Bachelor Party,一連玩左幾日,有一晚,我地個團長帶左我地落去一間高級Club,坐左幾個鐘,D女好飲得,不過唔係好玩得埋,團長再帶隊,帶左我地去蛇美,我一生人第一次去,終於感覺到咩叫人肉市場,真係百幾條女係到,一兩百條仔,好似行花市咁,行到arm就問價,我記得好似過夜都係800-1000蚊左右,我又醉醉地,見到有條女,樣幾好,身形唔錯又有D肉地,就佢啦,一上到房,佢好似好怕醜咁,一齊沖涼都唔制,上到床仲要掩被,我個野幾驚係lady boy,但醉醉地,又有D咸濕,點都去抄下,驗明下正身先啦,好彩....係真女,只不過真係怕醜,細佬都叫出去浸過下咸水,英文都可以,就同佢傾左一陣,玩下拍拖feel,佢同我講佢平時係商場做sales賣手袋,不過bangkok生活費高,出嚟part time 幫補下,咁兩個人都除晒,又係一個被裡面,傾傾下,自自然就車下,抄下,用手了下佢下面,少女真係好多水,一到了了下,feel到佢個身開始慶,個人紅紅地,個野真係好有成功咁,當然唔好咁快俾佢玩完,就叫佢落去吹下,點知...真係part time,極生手,我就調轉頭,我手口並用,了到佢好似有少少潮吹,然後個人,我再上返去,啜下個lin,又同佢車下,佢想我**佢,但我見佢咁好反應,又想再撩下佢,我話等我再玩下先,我慢慢用我支巨龍,生磨下隻濕鮑,似入又唔係入,玩到佢個樣high 到....真係好誘人,佢好想我入,叫我帶套,我就再玩下佢,我俾個盒新套佢,叫佢開,我一路就係到磨佢,佢唔知係太high定點,佢搞左成10分鐘就開唔到,再次俾我磨到佢潮吹,佢終於忍唔住,自己出手,一野將我碌野放左入去,個一刻,我本身都有D驚,但佢個樣真係太high太誘人,我都打真軍...最終中出咗佢......2Q...
佢第二朝.....一早就走左,嚟唔到個goodbye Q....可惜..
最終....返到香港...我即刻就去check...好彩...完全無事........

不過....真係好好玩...雖然已經隔左成10年.....但我而家都記得佢個表情.....完全明白咩叫發情樣...哈哈哈..

升級  16.83%

三星會員

師兄真係勁啊,中出俠

升級  70%

一星會員

又要中出 又要驚!!都係戴返個袋 穩陣

升級  44.07%

二星會員

滾得嚟又剌激又浪漫,係會成世記得

升級  56.67%

一星會員

多謝師兄~好分享

升級  1.85%

二星會員

以投入程度諗
樓主,應該有番咁上下靚仔,囡囡亦有番咁上下睇頭

升級  1.85%

二星會員

2430 發表於 2022-1-19 10:55
以投入程度諗
樓主,應該有番咁上下靚仔,囡囡亦有番咁上下睇頭

只可以講唔係醜,亦唔係肥佬...有時候都係各花各眼
上面提個兩個囡囡都唔錯,個港女有7%似Gin Lee....真係好正,可惜完全收山....
有次同佢玩,佢表姐打俾佢,仲有得玩,一到**一到講電話,諗起佢個表情,真心正...

升級  30%

三星會員

謝謝分享奇遇,好精彩!

升級  1.85%

二星會員

https://m.youtube.com/watch?v=jeAgKB7uwN8

這期間,性事略緩,
我閃出一首歌,…幾似囡囡唱俾你聽

升級  13.42%

三星會員

師兄,你講嘅一切感同身受,只可以講年青的經歷實在令人回味,有時做人就係咁,要活在當下,做到無悔青春

升級  1.85%

二星會員

2430 發表於 2022-1-20 02:31
https://m.youtube.com/watch?v=jeAgKB7uwN8

這期間,性事略緩,

真係未聽過,要學下野...

升級  1.85%

二星會員

hotsauce 發表於 2022-1-20 11:35
師兄,你講嘅一切感同身受,只可以講年青的經歷實在令人回味,有時做人就係咁,要活在當下,做到無悔青春 ...

其實仲有幾次奇遇,有機會無野做,再打出嚟同大家分享下...

升級  13.42%

三星會員

michellhk 發表於 2022-1-20 12:00
其實仲有幾次奇遇,有機會無野做,再打出嚟同大家分享下...

以前我十幾廿幾歲嗰陣真係玩到,人生只求對得住自己無悔青春

升級  29.67%

三星會員

試過baccara 雙飛,不過,只係俾一條女錢,因為佢兩係好姊妹,又唔想一個尻坐,所以其中一個請我一個女錢。另一次,nana 個mama生請我飲酒兼**。。。以前,又有一個樟木頭女,到依家都有聯絡。

升級  1.85%

二星會員

MassiveBear 發表於 2022-1-18 21:26
又要中出 又要驚!!都係戴返個袋 穩陣

年少輕狂...而家真係唔敢...個人都無咁激...

升級  1.85%

二星會員

hotsauce 發表於 2022-1-20 12:19
以前我十幾廿幾歲嗰陣真係玩到,人生只求對得住自己無悔青春

咁不如打出嚟分享下....等大家都可以懷念下...

升級  13.42%

三星會員

michellhk 發表於 2022-1-20 14:35
年少輕狂...而家真係唔敢...個人都無咁激...

後生嗰陣唔癲,唔通留番而家先癲咩

升級  13.42%

三星會員

michellhk 發表於 2022-1-20 14:36
咁不如打出嚟分享下....等大家都可以懷念下...

我十幾廿年前就已經係大陸玩,仲要係成個大陸周圍都係咁玩,你可以想像當中嘅場面

升級  5.83%

三星會員

兩篇經歷雖然短但簡而精 頭故事希望佢真係宜家好好咁生活

升級  1.85%

二星會員

thomastt 發表於 2022-1-22 22:04
兩篇經歷雖然短但簡而精 頭故事希望佢真係宜家好好咁生活

我真心希望佢過得好架....
不過佢真係好好扑....好唔捨得....