winning11

查看: 10431|回復: 10

[鳳 城] [wing0122報告]【鳳城】波大軟而不墮·子山 (有圖)

升級  51.85%

二星會員

鳳城 子山 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[wing0122報告]【鳳城】波大軟而不墮·子山 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2187894-1-2.html
註:子山 通常返 09:30-19:00 / 155cm

有圖有真相

子山

官方簡介︰36D大波,斯文,順眼靚女,實力派,強勁招呼

其實今次第一次book 子山。未試過佢,純粹睇報告,膽粗粗book個兩粒鐘。

年齡︰45歲+ (唔知,不過係咁估,確實拍埋後生嗰堆就真係有分別)
外貌︰6/10
官方簡介寫順眼,本身都擔心(始終正常唔會寫差,個標準由中間至最好,即係寫中間已經係差),結果證明擔心係多餘嘅。
我諗真係唔會話醜,唔會話中間,真係順眼。
但係咪真係用靚呢,又係嗰句,單獨睇,都可以算係好睇,但拍埋後生嗰堆就難免係有分別。
打扮︰7/10
輕妝上陣,黑連身裙佢都著得好睇,不過配拖鞋可以算係少少敗筆。
波波︰8/10
大波、波軟而唔墮。
身形︰7/10
走腩。
車牌︰
自考。在下有幸得到大車。
口技︰9/10
多元化,唔單調。
周感︰9/10
包得幾貼,一定有Feel 。

我早左到,上房等左一陣。
然後子山入嚟,大家OK 然後就吹吹水破下冰。各自解甲之後,就沖涼。
平時人地都係左沖沖右沖沖,不過佢專用房就地方多啲。
子山洗洗個膠墊就叫我坐上去,佢都算幾有心機沖,亦有唔少浴中服務,磨棍當然唔少得,波夾腸亦係出色。
最後就吹,吹都真係心機之作,咁梗係派彩助興啦。
值得一提嘅就係,姿勢其實係要遷就,子山就做到呢一點。
唔少囡囡做浴室服務就只係諗做服務呢part ,子山就係唔影響做服務之餘,就埋位,就埋pose 俾我摸佢,雙重享受。

兩粒鐘的好處就係可以有少少回氣時間,年紀大真係好難Q駁Q。
入房吹下水、按摩下、又互相挑逗下。
就轉個頭又回完氣,再吹幾吹加持一下,夠硬就上套即入啦。
先嚟女上,再嚟男上。
成功發射後就沖身喇。

註:wing0122報告-鳳城/金田/多港
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

2萬

客戶代理會員

多謝哥哥的報告!
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  5.83%

三星會員

大波波子山浴室功夫係強項,直頭係佢舞台,重有隻一陽指,爽YY

升級  86.3%

二星會員

子山招呼一流。不怕會跌$

7萬

客戶代理會員

多謝哥哥嘅支持同報告
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

1萬

前客戶代理員

非常感謝您的支持和報告!
鳳城指壓
地址:旺角新填地街373號1/F (山東街口)
電話:2626 0933 / 電話: 2625 9506

升級  40%

一星會員

多謝分享,搵日去試試。

升級  56.67%

一星會員

值得一試

升級  70%

一星會員

老相好,不過好耐冇返,唔知幾時有得食

升級  70%

一星會員