winning11

查看: 7599|回復: 6

[金 田] [麥西都奶報告]【金田】初試·32號 (新人帖_有圖)

升級  46.67%

一星會員

金田 32號 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[麥西都奶報告]【金田】初試水炮車·32號 (新人帖_有圖)
http://sn11.cc/thread-2184542-1-1.html
註:32號 通常返 09:00-20:00 / 162cm

有圖有真相

囡囡:金田 32號
樣貌:6/10 (指壓標準) 應該三尾四頭 額頭有皺紋
身材:6/10 略粗腿
波路:細唔識形容咩cup,唔啱胸奴師兄
腿型:小粗
過程:入房抱下抽下水,我自己解衫 佢幫我掛沖涼果真一直話我咁瘦係咪食好少嘢呀我都好羨慕你,俾啲肉你就好啦!之後洗乾淨小弟 屁眼 二話不說擔起小弟係咁吹,下下深喉 吹到我都快頂唔住!之後我叫佢停啦再吹會爆.到出去上床用冰做幾舒服下 沉迷係冰冰涼涼嘅感覺中,佢叫我狗仔咁扒下度!毒龍下下頂到好入,感覺好爽!
轉正面,錫Lin,舔棍 蛋蛋,佢叫我你都唔好唔郁呀拎手指啪佢妹妹 ,哇**第一感覺一摸就濕手,佢係咁吹,我越啪得犀利佢就吹得越快 ,吹啪左大概十分鐘左右感覺要出嘢了,我就瘋狂地啪結果我出咗嘢,佢又好似開水喉咁噴出來…..
出完嘢仲擔係嘴唔放過我!之後呢 我** 小弟感覺麻麻酥酥嘅感覺,佢問我係咪有種想痾尿嘅感覺,我話係呀,佢就瘋狂套弄小弟,套弄左幾分鐘潮吹左,佢話好多男人來都係想試下男潮吹,冇咩人成功多 !
男潮吹建議頂唔順嘅師兄 唔好嘗試!果種感覺…….衰然好爽但過程……
之後就沖涼啦,沖完出來佢仲叫我嚟多Q,我話時間都差唔多了 ,傾陣計就算啦 ,結果傾左幾分鐘就打電話了..

服務:8/10 冇車 69本人唔好
返食:會 玩水
總結:32號個人感覺係服務型,波唔大,如果鍾意服務型嘅師兄可以試下 !不過唔啱胸奴嘅師兄….

註:麥西都奶報告-金田
Superadmin

【 金 田 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去金田領取獎勵

金田指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

1萬

18萬

管理員

通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.2
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  73.33%

一星會員

32 確實唔錯, 服務到位, 強項識噴水, 雖然不是胸奴族類, 有她在不會令你失望而回.

升級  79.63%

二星會員

32不錯,勤力有禮,保持水準

升級  20%

三星會員

試過一次 72 定 28,搞搞下佢突然噴到成床都係水,比佢嚇親,感覺污遭邋遢,之後對所謂水炮車避之則吉

升級  40%

一星會員

下次都要試下

升級  93.33%

二星會員

whiteelephant 發表於 2021-10-9 15:46
試過一次 72 定 28,搞搞下佢突然噴到成床都係水,比佢嚇親,感覺污遭邋遢,之後對所謂水炮車避之則吉 ...

尿嚟咋。 而且好假的反應。