winning11

查看: 9750|回復: 7

[京 華] [adam1004]【京華】2Q之旅·元元+希文

升級  20.25%

三星會員

[adam1004]【京華】2Q之旅·元元+希文
http://sn11.cc/thread-2182892-1-2.html

今天中午心血來潮,打去太子已元了早餐時段(1點),跟著通京華話3點才完,好!問大波有誰,就約了元元,元元一入來問試下雙飛,今天何包有銀就一試下。

元元服務真好,一來就即尺,硬起來先來一Q,做到一半,希文入來果感覺有怪怪,佢馬上解在背後加力,摸我Lin頭感覺一流,之後元元帶小弟入沖涼房,有浪口水正,三人一同沖,前磨下後磨下,轉身又再磨,跟著來個雙吹,真的第一次一人一口車輪吹,感覺一流,吹吹下少弟又硬起來!

第一次在回氣可以甘快,兩位服務很到位,這次雙飛無錯! 回床元元先服待上半身,希文就下半身,元元又車得又啜波波,希文就吹下波波夾腸腸,之後在床上雙吹,看著鏡子不同角度好鬼正,之後元元希文轉位,可惜希文無得車,只比啜波波,元元不停吹,吹左好久,差D暴但我忍!希文都問點解,我話要留比希文你,希文馬上轉又吹又波,差不多,我想佢口暴,但佢無元元立刻我來,我就把所有一擊在佢口,今天輪到希文拖入房沖涼,臨入時我親了元元,多謝佢。完了兩位都幫我按按才離開。
總結:  
身形外貌  希文(22寸腰)>元元
服務感覺  元元(波大)>希文

元元值得一試,曾看過洋洋+元元服務正到飛起!可是洋洋去了另一間。

註:adam1004-京華/怡春/來閣/金豐/美妙/雲來/金田/浪漫/鳳城/三川/太子
Superadmin

升級  20.25%

三星會員

遽聞<雪兒+元元>兩痴女都唔錯,未知有無C兄近排食過

升級  16.67%

二星會員

元元,JoJo就試過,除咗以上服務,仲有3人大車,不過可惜JoJo近排放緊大假,最快要等2個月才返嚟

升級  63.33%

一星會員

雙飛正wor

升級  40%

一星會員

雙吹未試過

升級  2.22%

二星會員

坐廳等房時見過下希文,身形就係好正下,堅瘦底,睇落皮膚都算白滑,但個樣就真係麻麻,睇落顯得比較老,同無得咀

升級  20.25%

三星會員

元元雖然很多外觀負平,但出玩服務試過,服務深刻,有會再試

升級  2.22%

二星會員

adam1004 發表於 2021-9-24 15:22
元元雖然很多外觀負平,但出玩服務試過,服務深刻,有會再試

即係咩? 約出去玩?