winning11

查看: 5540|回復: 2

[迎 海] [醫神報告]【迎海】出得廳堂入得睡房·33號

升級  59.08%

三星會員

幾年前的33已退伇
係皮膚健康膚色古銅色唔太白狂野型
聽外面彼得哥話舊33已無做兩三年呢個冧巴都無用
新33就做咗幾個月新貨新做之前無做呢行
咁又提起興趣喎

舊女係值得念舊話晒舊相好不過諗墦起舊33由樓下金至尊做到上迎海
又真係時間耐啲雖然佢都keep到樣keep到身材尤其免仔牙同酒窩同笑容仲有招呼
好彩又搵到替代品新的33大致都係相同

新33眼大長髮有波有蘿唔肥大概同舊33都相似不過新33就白淨得多
唔係古銅色唔係所謂拗黑健康膚色而係白中透紅好滑好靚的膚色
見埋佢個樣同架生即係未除衣但睇到對長腳同咪咪加波罅就即時有衝動了
未係33嗰種狂野但招呼都主動自動

用少少油捽下patpat然後就用手掃腳掃腰又伸手尋寶
手勢好掂溫柔帶點細心俾我一種觸電感覺
鯉魚翻身後就係食波餅動作我同時伸手摸實呢塊山水豆腐滑到溜
波又手感好又圓挺雖然房少少暗但佢接近少少pink色又值得加分
又唔似生過B條腰仍幼抽抽水食完波餅就到我回贈佢一份甜品
呢個同樣係贏姿勢分同實際效果
肉緊又深入時快時慢效果感覺好正

正式開戰就33開始變得猴擒放入慢慢磨自己公轉然後就打樁機
速度漸快佢叫聲愈大又主動帶我雙手捉實佢兩個咪
個款似初出茅廬但原來一撻即著幾個姿勢輪流攻對方超有互動感
唔係換個姿勢都唔制嗰種整體好滿意有種唔想咁早完咁早嗌咪夠鐘囉

返食度極高基本係一定再食我估都係兩三日內

升級  66%

三星會員

迎海啲陀地妹個個都好正

升級  53.33%

一星會員

有冇環保音樂演奏

升級  59.08%

三星會員

yman9394 發表於 2021-9-7 16:42
有冇環保音樂演奏

隔了一層的............

不過佢技巧都可以

本地後生女仔佢算有技巧