winning11

查看: 9340|回復: 4

[尖沙咀] [martinlion報告] 尖沙咀·夏天的神話-寶貝士巴

升級  41.11%

二星會員

夏天的神話
尖沙咀寶貝土巴
話說見到相,就完全係MCOT,點都要抽時間搵下,前兩日,收工終於約到了,但都要去到10點半,無計唯有飯後HEA陣再上,到樓下聯絡客服報到,好快安排見面,一開門,完全對晒相,一個字,正!
講番囡囡先,同相一樣,十分給引,34C上等尺碼,有腰,pat pat有肉!
硬件方面,提供一次性雙人尺碼床單,沖涼房比較細,地方簡潔
沖涼都沖得好仔細,除腳板無洗外,全身洗晒,呢度要一題,沖涼房細,但亦要做水簫,值得一讚,到乾身上床!
P1開始按,都幾有力水,按一陣我就叫停了,叫做按咗,交咗差,到服務全身口舌推拿,一點都不馬虎,反身後,即時抱着不放,掉在床上大家進行搜身,我被發現藏械,而我就發現對手私藏兩個彈手大包喺心口,仲有兩粒1小花生米在上面,咁得意嘅大包,我梗係第一時間就試食啦!小花生米可口非常,而對方仲有舒服樣,與此同時發現另一處又多一粒花生米,多手摸捽幾下,不停地漏水,立刻用手止水,不但無停,仲漏得多咗,咁我直頭用口舌去止水,及把太多的水清一下,沒幾,對手要我轉身繳械,手口並用,有淺有深,努力非常,想試出是否能發射,到大缺堤時,我命細佬穿上雨褸,入去睇睇,4個回合後,細佬被夾了幾下,軟軟的才出來,最後沖涼,交家用5雙紅衫魚,吻別了,夏天

升級  27%

三星會員

寶貝土巴?邊到有資料?

升級  41.11%

二星會員

唔知畀唔畀出資料喎

升級  90%

一星會員

師兄,可以pm資料嗎,thank

升級  33.33%

一星會員

文彩高超