winning11

查看: 4090|回復: 6

[金碧泉] [Kam1971報告]【金碧泉】撞正巨波女·68號

VIP五星會員

VIP會員2023

小弟後生時由香港揼到去澳門,再衝出香港到泰國接受過唔同骨女服務及挑逗戰役,最後回流純支持香港呢個特色肉體產業,到早幾年淡出香港骨場,近來復出玩吓指壓,睇咗師兄們嘅報告,尋日下晝賓州硬起嚟,就決定去試試久未踏足嘅骨場,是但揀選咗金碧泉落腳。
去到locker換衫沖涼,裝修俾想像中殘舊,地方潔淨度一般,冇熟囡囡,經理話介紹,入到房囡囡已在等,唔合眼緣即彈,略嫌肥肉太多,經理話暫時冇女得閒,得返一個68,係高瘦底的,我絕對懷疑,但冇選擇都係一個選擇,唯有話好,68入到房,的確係夠高,但就⋯⋯
唔緊要,樣都算唔錯,又白淨,加上性慾火嚟,成功入閘。
上半場開始,揼骨技術一般,開始落油推背,好快就R屁股,指尖點到即止,沒有太大感覺,好快已經R完,熱毛巾清潔後,上半場完。下半場開始,叫我轉身,囡囡自動解甲除bra,好大對波彈出嚟,估計36D,仲要細暈粉紅,細lin頭又係粉紅,皮膚白淨,相當驚喜,好想即刻揸落去同奶吓lin頭,68跟手除埋下身條裙時,原來條底褲一早已經除定咗,即時睇晒成個毛穴,囡囡都唔浪費時間,先幫我吹簫,吹功一般,吹時亦都就好姿勢俾我揸波摸西,68個西窿摸俾我摸得兩嘢已經標晒淫水,發出唧唧聲響,但個咀就含住我碌鳩低聲悶叫,玩咗一陣想插68西窿,上套先試囡囡騎功,我就奶住pink lin將碌硬棍向上頂,囡囡猛叫頂到好盡,見68有高度,玩招正面企住吊,雙手當然冇停過,係咁玩佢對彈手大波,再轉姿勢囡囡一隻腳企落地,一隻腳半跪喺按摩床邊,後進插囡囡個流晒西水嘅西窿,雙手從後揸住68對大奶借力抽插,最後再轉男上奶住lin頭插多百零下爆射完場。
囡囡出房稍事清潔後,再入房按頭,跟著撩囡囡傾吓偈,囡囡講咗入行經過俾小弟知,講得兩講,小弟坐咗起身從後攬住68,俾半個大脾佢坐住再傾,手痕痕咁一隻手伸入囡囡底褲裡面摸下西,撥弄吓陰毛,發覺又有少少水開始標出嚟,另一隻手又伸入bra來搓lin的同揸波波,囡囡完全冇格開,任摸任摷咁嚟同我傾,呢part幾好玩,夠晒驚喜,玩到咁上下,我就主動起身話走人。
總括今次復出之旅,算係玩得幾開心,囡囡雖然骨技同床技都一般,但服務態度搭夠,合格。唔好意思,今次報告稍長,多謝師兄收看。

升級  83.33%

一星會員

好想試....

升級  60%

一星會員

精彩 師兄 比like . (裝修俾想像中殘舊…上次去過另一間 又係 沖涼 地方 換衫 令人好唔開胃)

VIP五星會員

VIP會員2023

Wsuperhill 發表於 2021-9-2 11:36
精彩 師兄 比like . (裝修俾想像中殘舊…上次去過另一間 又係 沖涼 地方 換衫 令人好唔開胃) ...

係,裝修都好有影響,你講邊間?

升級  60%

一星會員

Kam1971 發表於 2021-9-2 15:35
係,裝修都好有影響,你講邊間?

又係有個金字 …

VIP五星會員

VIP會員2023

Wsuperhill 發表於 2021-9-2 18:16
又係有個金字 …

有兩間喎⋯⋯

升級  98.08%

三星會員

可能係講金莎....偉華四樓....所以執咗
最愛Hebe