winning11

查看: 8236|回復: 5

[京 華] [MILF肉肉女]【京華】合拍雙飛·雪兒+小燕

升級  51.85%

二星會員

[MILF肉肉女]【京華】合拍雙飛·雪兒+小燕
http://sn11.cc/thread-2181566-1-2.html

近排心思思一直想雙飛,刨文睇左一定係找雪兒有膽,食完晏打上去京華問,哥仔好有心機問好我要咩(比個like佢有心機),就推薦左雪兒+小燕雙飛大波拍檔。

放工準時上到去即有房,房間就系大,不過放左成10大包洗好左的毛巾,變左好窄,一除鞋,2位淫婦就拍門入來,一入來已經互相抽下水,雪兒仲這即尺,我話唔好啦,大家都身水身汗,沖好涼先慢慢吹,各自解甲入到浴室,佢地幫手set好同洗好張椅,我自己就企在牆邊等,點知比條熱水管辣到手,即時出血,好彩小燕都問候下。

坐上椅過下水3點洗得好好,雪兒就茶滿沐浴乳同我玩磨棍,我緊系玩下雪兒對E奶,左渣渣右又渣渣,一手玩唔晒,小燕個淫婦突然偷襲來個海底撈月,一時玩荔枝,一時捽下個後門,雪兒見我突然扯到行一行,就話原本個屎忽甘敏感,等佢來招呼下我,即時同小燕換位,由於浴室細,換位都幾辛苦,我份人甘好,佢地2個行過時,我緊系好心拓住佢地對波,幫佢地保持平衡,換好位小燕前面磨棍,雪兒就用蘭花手捽後眼,lee下我差d出咗,死急到頂唔順就叫停話出去慢慢玩,順便回氣。

出到去先扒在床上,小燕就瀨背,雪兒就瀨下身,玩左一陣就到我最喜歡的狗仔簫加毒龍,2個不停換位,不過明顯雪兒毒龍同吹簫都勁d,到反身,佢地先來個雙吹,雙吹我玩唔少,但佢地2個系好似瀨雪糕甘慢慢瀨,一齊由棍身瀨下,一齊再慢瀨個龜冠溝,又一齊瀨個龜頭,好痕好酸好痺,總之就系想射想射,就出就出又唔比你出甘。

雪兒見玩左陣,就抬起我隻腳做深毒龍,小燕就吹簫,一時吹,一時就用下神之手捽龜頭,玩左5分鐘,雪兒話換位,佢上來吹簫,小燕落到去就無毒龍,反而玩絕荔枝,雪兒吹簫又系勁,佢有招好似“矛盾對決”拓也哥個招這高頻絕,絕到雪雪聲,我玩到Lee 到真係想爆,雪兒個淫婦話頂唔順要上來,點知小燕一上套就坐上來,雪兒見無得玩,居然走去同我毒龍,一路插一唔毒龍,lee下不得了,我玩左30下到見甘玩法會爆,緊系話換位,玩個傳教士式,呀雪兒又強攻我後門,我見甘,緊系話要換人,強姦番雪兒,我緊系出盡力甘狂插,小燕可惜無玩我後門,只係同我ball推,雪兒見我有d失落就話不如玩番一路毒龍一路吹甘出。

我一個轉身訓好位,雪兒又大玩深毒龍,小燕就大啖大啖吹,見我硬一硬我話今次都出,再唔出谷麗,點知小燕見我淋出落bb油玩神之手,一路來回捽個龜頭同棍身,一唔絕下個荔枝,同時雪兒深毒龍,我叫左一聲要射啦,就射左出來,好衰唔衰我斜身想望下佢地個淫樣,就一野自己射左落自己面到,2個淫婦仲衣華鬼叫甘笑笑口問我顏射正唔正,比佢地激麗。最後鍾享沖涼著衫走人。十分happy

小小建議,8號房個冷氣唔好掂,京華快d整下佢,我地3個都玩到出晒大汗。

註:MILF肉肉女-京華/來閣
Superadmin

升級  86.67%

一星會員

睇相小燕個身形好似有D份量

升級  63.33%

一星會員

巧有AV feel

升級  44.07%

二星會員

點樣可以小燕坐在C兄上面,同時雪兒又毒龍??

升級  0%

二星會員

relax1234 發表於 2021-8-21 17:15
點樣可以小燕坐在C兄上面,同時雪兒又毒龍??

我都想知

升級  51.85%

二星會員

當時就女上男下,我就躺平2隻腳失頭哥可以曲起身,小燕就女上,雪兒就系甘可以在床尾同我毒龍

升級  66.67%

二星會員

找機會試下