winning11

查看: 9497|回復: 8

[京 華] [Kam1971報告]【京華】收工試約成功·心兒 (有圖)

VIP五星會員

VIP會員2023

京華 心兒 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[Kam1971報告]【京華】收工試約成功·心兒 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2181472-1-1.html
註:心兒 通常返 12:00-24:00 / 160cm

有圖有真相

今日晏左收工,突然心癢想搵個囡囡happy吓,第一時間打去book心兒,回覆要等成個鐘囡囡先有空檔,暫時放棄,打去其他寶號問吓心水囡囡,都係full晒,碰吓運氣翻兜再約心兒,又竟然俾我預約到,上到京華即被安排入房等囡囡入閘,心兒入嚟打個招呼後,等小弟先行解甲,再幫我掛好衣物後,即行近抽水揸我碌棍lin,咗幾行囡囡解甲入沖涼房。
樣貌:5/10
年齡:40中
身材:小肥,正常腩,身高約160cm,估計34B真波,一般彈手,深紅色中暈中的,pat pat唔太肥大。
過程:侍浴時前後body,再跪低吹水簫,吞棍時用淫賤嘅眼神望住我,慢慢吞噬整枝鐵棍,玩咗陣再乾身出房上床慢慢嗒 ⋯我,講明要吹爆我。本人一般會走背同skip毒龍,但今次心兒問我做唔做得嚟,感覺有d向我挑戰咁,睇吓我敢唔敢應戰,上得嚟就梗係預咗場場硬仗,試咪試!狗仔俾囡囡服侍咗後門一陣,轉向幫我品簫同啜荔枝,轉個頭變成車房仔咁捐車底咁瞓低嚟幫我吹簫,大啖大啖咁吞棍,又不時向我眼神交流,玩到咁上下,叫我轉身瞓低慢慢享受,心兒先lin再猛烈吞嚥小弟枝硬棍,吹咗7-8分鐘,叫我都未爆,我就叫佢不如而家上套先,俾我插佢小妹妹先,一陣再口爆俾佢,囡囡騎上嚟再送車同波餅,又伸脷入我隻耳仔窿撩,小弟下身還拖用棍向上猛衝,感覺佢個西窿開始越流越多水,叫心兒轉男上,再插小妹妹前,先揸波波lin,攪硬囡囡粒的,再用手撩多d西水標出嚟,心兒求停指插改用棍,囡囡要求到就順吓佢意,囡囡自動準備M字姿勢擘大兩條腿同流晒西水嘅西窿,等食我大棍,棍頭慢入頂到盡頭,360度轉圈抽插,時而猛烈,時而溫柔出入隧道,囡囡兩手攬到我實,西窿又夾實鐵棍,我係個有口齒嘅人,插多百零下,叫心兒轉用口,放權俾佢吹爆小弟,半跪喺床兩、三分鐘大棍插口,發射前一刻輕輕力㩒實囡囡兩邊面嚟個大爆發,囡囡照單全收唔放口,含多陣先慢慢放開我枝棍,再吐出大量子孫喺手,用極淫嘅眼神望住我,再分三啖咁飲晒落肚,仲要再啜手指,擺出大滿足表情,跟住一齊入房淨身,俾家用走人。
總括心兒真係服務好正、好AV Feel,但唔知點解,好似好變態,個人感覺好似攪緊隔離屋d俾個老粗娶咗返嚟,但又食唔飽嘅師奶咁,所以攪到要偷偷地出嚟搵男人整治下自己嗰種嘅人妻咁,都係嗰句,食埋其他心水囡囡之後,一定會返食。

註:Kam1971報告-京華/多港/金帝/春秋/雲來/鳳城/三川
Superadmin

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  63.33%

一星會員

巧有AV feel

升級  77.92%

三星會員

thx~成個報告會令自己置身現場咁!我一定要去試吓!

升級  1.11%

二星會員

sounds good must try try

升級  56.5%

三星會員

AV Girl

升級  26.68%

四星級會員

C師俾佢樣貌5分,我就話低咗D,我覺得佢化行裝,都有6-7分啩。

升級  2.96%

二星會員

心兒又靚女,招呼又好,必試

升級  40%

一星會員

準備去試一試

升級  60%

一星會員

睇到鳩都硬晒要會一會佢