winning11

查看: 13514|回復: 3

[太 子] [被刃兔報告] 太子·大南街大波-琳琳

升級  27%

三星會員

今日去太子大南街洗樓搵目標下火,洗到107號二樓8號見到有位師兄咁啱咗鐘。
開門係個MK妹,目測20歲中,著三點式細細粒但係大波。
呢位師兄居然唔入房,咁我就唔客氣入閘準備下火。
囡囡唔算好熱情,可能佢有難言之隱先打呢份工。
解甲後巨乳跳出嚟,應該有E cup,可惜有小腩同patpat唔算大。
但整體身形我覺得都似女優—桃乃木(佢以前都係肥妹嚟)
其實唔熱情都係相對於指壓,沖涼都有主動幫忙洗我隻巨龍。
睇住佢對車頭大燈,小弟都唔爭氣咁抬頭抗議…
洗完上床主動吃我奶頭玩雀,然後上套吃我條巨龍。
可惜口技一般,不過我一邊揸佢波,睇住佢好俾心機咁吃咗3分鐘,都幾享受。
對波揸上有彈性,唔係中超亦唔會好似生咗B咁軟淋淋,就咁玩波都值回票!
換套就直接騎上嚟,妹妹唔鬆好舒服咁包住我條巨龍,開始打樁機模式,可惜持久力唔高。
幾分鐘後就開始傳教士式,見到佢下面原來無乜毛,可能比人**得多,係黑鮑而且有啲反皮…
但係都阻止唔到我精蟲上腦發起進攻,兩隻手揸住佢大波不斷抽插。
之後抱住佢進攻時有驚喜,原來仲識收音機!
你地以為我會交功課?當然唔會啦,轉狗仔式!
捉住佢Patpat插入去,我**!仲舒服喎~插佢幾十吓又要揸吓佢對巨乳先!神奇係佢個穴越插越緊,足足插多3分鐘先交功課。
事後囡囡幫我除套沖涼,佢話我戰鬥力強,咁當然我堂堂被刃兔,點會輸俾你呢隻妖精~
出完火交家用就走人,落樓精神爽利,呢餐真抵吃!

後面係個人感言:
話說因為疫情都好耐無玩得咁盡慶,由指壓轉去玩一樓一可能係心態上嘅改變。我覺得好野係要一齊分享,亦都唔好浪費我嘅文筆先寫番報告。大家有好野都希望可以互相交流分享,共勉!

升級  60%

一星會員

頭香~ 支持師兄報告~

升級  0%

二星會員

乜107號有女咩?是不是打錯

升級  0%

二星會員

what