winning11

查看: 3991|回復: 7

[金碧泉] [孤單一人報告]【金碧泉】服侍超值得回味·92號

升級  50.36%

四星級會員

針打完消費劵又填完form,等佢八達通過數,去完先達搞電話行過去金碧泉睇下有咩女玩下先,事前行去上海豉油食碟牛腩飯,牛腩河已經加了兩蚊,牛腩飯就由$42加到$45,但個人覺得呢間真係幾好食尤其牛腩飯,多菜多飯牛腩又靚又腍,好過甚麼香港仔魚蛋的牛腩飯,又少連一片生菜都唔提供。

仲有碗紫菜湯飲,當然有friend講過話紫菜湯好鹹,我就受到,男人邊個唔好鹹濕吖,食完上金碧泉樓下有酒精搓手液上到去都有,量完體溫安心出行完就入場沖涼,見有92得閒即mark,呢排有brother話佢正又好服侍點都要試下啦!

少婦型不old嬋大約30-32左右,唔係肥婆型唔係嬌小又唔高頭大馬可以話樣樣都平均咁啦,直長頭髮反而令我覺得有啲office上司嗰種,咦,玩下角色扮演都好喎,我做上司又得,我扮下小朋友又得。

揼一輪堅係有功夫係堅料,手力腳力都掂,夠鐘入第二round佢乾手唔落油嚟一part同我搜身,手勢掂簡直似觸電佢兩隻手我避唔到,一時掃瑯一時掃髀罅一時又股罅得閒又伸手向前尋寶,基本上係無定向四圍摸感覺爽到爆。

轉過來對住佢喇,佢搜完我身到我搜佢身當然用手指玩埋,上下都有玩過晒手癮92又迎合又唔扭擰避來避去手擋,跟住佢好似小B女遇到mama咁,我當然有反應之後佢又係小B女要食甜品我當然俾佢食,然後上馬扭動擺動條蛇腰,水頭充足叫聲甜美,換下位到我直闖又係衝鋒車咁開turbo,佢之前都不規則咁rpp,我都亂衝一陣結果全部派清光俾晒92妹妹,爽晒了。

七舊+兩草,揼鬆晒細佬飽晒了,加埋之前樓下個牛腩飯+紫菜湯,入房前後各一罐罐可樂,咁就玩咗差唔多三個鐘,全身爽晒又飽又滿足....

孤單的人孤單一個,等這感覺是最好而你我與他在世間無數,過去永遠都好又等另一些苦惱,這是人生終於會遇到

升級  96.67%

一星會員

師兄好報告

升級  83.33%

一星會員

多謝飽飽滿足的報告....

升級  44.07%

二星會員

C兄識玩,任條囡發揮佢優點

升級  1%

三星會員

好有滿足感!

升級  50.36%

四星級會員

應該陣間又去金碧泉行個圈

當然又食上海街豉油街口潮@@的牛腩飯+紫菜湯

孤單的人孤單一個,等這感覺是最好而你我與他在世間無數,過去永遠都好又等另一些苦惱,這是人生終於會遇到

升級  76.67%

一星會員

揼得又玩得,要試下

升級  50.36%

四星級會員

dogdog929 發表於 2021-8-8 23:02
揼得又玩得,要試下

師兄搵咗佢未呢
感覺如何