winning11

查看: 7160|回復: 1

[金 田] [二連報告]【金田】66號 (有圖)

升級  51.11%

二星會員

金田 66號 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[二連報告]【金田】66號 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2173927-1-3.html
註:66號 通常返 10:00-20:00 / 160cm

有圖有真相

報告:金田66號
樣貌:開門個下感覺係幾Q咁, 唔算差
身材:算高,全身都有肉,小肥,但睇落好睇,真波,手感好, 有彈性
波路:D-E 真波
周感:正常
過程:入房好笑容,渣渣我細佬再報鐘
好耐無食佢,肥番小小,個雙下巴出曬嚟,除衫同樣大波,沖水都認真,堅持要做水簫
過程都係先口爆一次先,口技幾好,成功發射,但有多出嚟嘅精用手接一接,再申手對比我叫我食,又話自己嘅野做乜自己唔試番,真係覺得佢都傻傻地。

好快又比佢吹硬左,就女上騎上嚟,騎得20秒到就話轉post,期間又大大力咁打我個pat,我頂唔順就打番佢兩下,男上咗陣又叫到拆曬天,好似真係好ENJOY咁,之後主動要求轉狗仔,最後狗仔完事

人夾人,唔係話佢差,佢吹功都好,波又夠大
不過真係唔啱我,早知都係食番70算

無跌錢,只係唔啱我口咪

註:二連報告-金田/浪漫/三川/來閣/雲來
Superadmin

【 金 田 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去金田領取獎勵

金田指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

2萬

客戶代理會員

多謝C兄66號報告!多謝支持!
【 金 田 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 金 田 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 金 田 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 金 田 】囡囡評語~*評語·請按這裡
【 金 田 】私相冊~*私相冊·請按這裡

預約查詢:2148 2035   •招聘熱線:陳生 8200 4011