winning11

查看: 4723|回復: 3

[金碧泉] [水魚B報告]【金碧泉】可以翻試·33號

升級  84.67%

三星會員

豉油金碧泉,3樓到場,樓下有搓手液有體海驗查,上到去體溫驗測,可登記或安心嘟嘟,除衫除鞋除襪拎毛巾去沖涼。

不過今次揼骨有兩大遺憾,第一係蒸氣房未用得住,我估都有一段時間未會開得住,不過而家回暖好少少,天氣凍堅係好想蒸,33號就係主任介紹,之前都見有巴打做過佢有好評,就佢囉不作他選了,果然唔錯,有樣有身材唔肥,其實而家我諗都係七三比,要瘦唔要肥,可能係普遍自己屋企嗰個偏肥,可能係生過可能係唔keep,所以變肥妹,我哋出嚟玩就想食瘦妹囉...但我亦有朋友鍾意有肉地,當然唔係百五磅百六磅以上的肥妹,而係有肉地,唔好骨衫衫,拮親自己.起碼小腿有肉唔好火柴腳....總之各有喜好,我就唔鍾意肥喇。

33身形係啱feel的,樣都唔錯揼又ok,手撳腳踩推油手指撳手掌推都幾好功夫...跟住就rpp,手勢掂範圍好大好闊,由腰到腳再來來回回然後就伸手入髀罅摷嘢..摷一陣愈嚟愈唔對路,怕忍唔住,轉身壓佢轉姿勢,到我食生果再玩下手指遊戲,佢都超好反應,有叫聲有佢的生理反應,稍作休息我都過咗手癮同口癮,我休息一陣歎佢口部運動,跟住就正式開波.可能佢俾我搞慶咗,好cher好搶好主動,真係好似女朋友咁伏喺我心口,但條腰就搏命搖..呢下呢個動作實在太要讚!

整體係dup得同超玩得,七舊有找兩草,相當抵玩,抵食夾大件。

升級  72.22%

二星會員

呢間啲好OK喎

好過新興嗰啲

新興有點老了

金碧泉好得多

升級  56.67%

一星會員

洗唔使預約?

升級  84.67%

三星會員

可以打公司電話預約............