winning11

查看: 7611|回復: 9

[觀 塘] [hornymonster報告] 觀塘·大場紅牌真正手骨

升級  1.11%

二星會員

今日行行下經過南洋大廈:盲中中摸上去4樓見3號房剛有個師兄出來埋同師兄吹下水,問囡囡服務各方面啦,點知出門位師兄對新囡囡讚不絕口,攪到我都心旭旭想試試,按鐘,條女開門果然真人冇令人失望,真人比相瘦D,皮膚白淨,著住見透明低胸衫露晒對嘢出嚟,就係咁比佢吸引咗入房!入到房佢坐係我支槍上面,估唔到呢條囡咁鬼姣,呢part抵讚,攬住錫左一陣,上下其手摸完pat pat,摸奶奶,搞到我性癮大發作!之後好主動幫我除衫沐浴,大致同其他囡囡差唔多,前後細心侍浴,含我條嘢都含咗好耐,又細心又好禮貎,然後上床來個波推,莞式全身漫遊,幫我錫LIN LIN,舌頭全身遊走,吸啜旦旦、吹簫又含又啜又有深喉,又痕又舒服,好比心機去做,差D就比佢吹爆!之後帶套上馬,先女上騎功都OK架,入去鮑魚好窄,細靚鮑多汁多水,女上係咁磨,磨到攰晒,先到我男上,我下下你嘢鋤到最深,頂得最入面,囡囡有晒自然反應同叫床聲,望住佢個媚眼靚樣,聽住佢把靚聲叫床好快億萬大軍全軍覆沒!

升級  35.83%

三星會員

多謝師兄報料咁啱今日要去觀塘上去食餐先

升級  1.48%

二星會員

4 樓 A 室 3 房
A 室 廣告寫幾係條女都係40G
咁大奶

升級  1.48%

二星會員

係 未試過唔上 食番舊女

升級  86.67%

一星會員

廣告同事實係兩回事

升級  93.33%

一星會員

南洋好伏

升級  2.96%

二星會員

frankhon 發表於 2021-2-9 00:57
多謝師兄報料咁啱今日要去觀塘上去食餐先

南洋超伏,跌錢多

升級  2.96%

二星會員

biden 發表於 2021-2-9 09:54
4 樓 A 室 3 房
A 室 廣告寫幾係條女都係40G
咁大奶

廣告全部假相,有冇賣廣告都全部係老大嬸

升級  22.59%

二星會員

大場紅牌? 咩場啊? 我以為按摩場

升級  0.37%

二星會員

師兄,我今日睇完份報告,心郁郁夜晚就上咗去南洋四樓三號房,一開門,我就問佢幾錢,佢話400,我話有冇環保吹,佢話有,而囡囡的確係幾白相頭幾正,甘我就入去啦,我入到嚟坐低就叫我睇下d套餐啱唔啱,我一眼望落去全部一千蚊起跳,我梗係話唔使啦,來個四百全套就可以啦,跟住佢開始有d黑面,到大家除曬3之後我摸下佢個波,佢就話,唔好摸住啦,洗下手先,好多細菌架,跟住就開始沖涼,沖完涼開始瞓低,佢話,你要加環保吹?我心諗,嚇,400唔包架?我就話:係啊,試探下佢先,跟住佢話+200,我即刻話:甘唔使啦。跟住都係個d野,值得一提嘅係個西都唔窄,我好似**緊空氣甘。
我絕對冇批評師兄報告嘅意思,只係想問下師兄你試個個叫咩名?係咪間房轉左人?