winning11

查看: 6864|回復: 3

[新人帖] [kwong1000] 荃灣·心血來潮遊記

升級  2.22%

二星會員

話說今晚有d事要去青衣搞,去到發現有d問題未做得住要等2-3個鐘後,係架車到等左1個鐘好悶,諗諗下鳩痕痕想去下襟鐘仔,近近地揸車去咗荃灣
當年係荃灣做野,亦都係初出嚟玩嘅起點,雖然女就絕大部分轉晒,但路就幾熟嘅,8點到,條街冷冷青青好似新年咁,條街無乜人,睇完廣告先去千龍大廈望望,想搵果條女收左工,其他房就九成反左牌,改去運興樓,又係咁,絕大多數反左牌,唔知係旺定無開工,近近地甩埋街市街55號睇,都係多數反左牌,但好彩想搵條女「請按鐘」,襟嚟睇睇,比預計中仲好樣少少,身材ok唔肥,但有中超之嫌,400做,但力sale 600蚊話波推加漫遊,又話送環吹咁,本身唔想,但心思思話下500得唔得,佢ok,漫遊勉強都叫ok,但稱唔上好好,波推就麻麻地,hea左d,無送環吹,不過我本身都唔太鍾意吹,吹完易出好多,我要求錫波,摸西時嫌我手乾,叫我茶d類似KY嘅cream係手,錫波都算耐,但佢無乜反應,但都算幾順得人,有d女錫兩野就唔耐煩
整體嚟講,好玩就唔算話好好玩,但態度好好,整體算有中上
街市街55號2樓A

升級  83.33%

一星會員

多謝分享先五舊水都算抵喎

升級  86.67%

一星會員

優錢可以

升級  6.3%

二星會員

呢棟大廈一向都係伏.