winning11

查看: 8932|回復: 13

[京 華] [takey報告]【京華】其實我係一隻馬·婷婷 (有圖)

升級  11.17%

三星會員

京華 婷婷 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[takey報告]【京華】其實我係一隻馬·婷婷 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2161653-1-1.html
註:婷婷 通常返 11:00-20:00 / 155cm

有圖有真相

大家好,我係新仔takey,今日好意頭嚟出第8(發)份報告:

打去約,早十分鐘左右到,雖然接待處唔見有其它師兄等候,但房都幾爆,今次只分到間最細的尾房俾我(心諗房細唔緊要,最緊要張床夠大),入到房,冇天花鏡但有塊勁大的側鏡(呢塊側鏡之後起到非常重要的作用),見有時間就大字型癱係張床度收看AV,肥哥哥敲門入嚟送左支水俾我(多謝晒),繼續睇然後再度有人敲門,我一開門,嘩!見到白衣美人婷婷,入嚟,閂門各自解甲,見我膚色略黑問我係咪因為游水(妳咁白淨當然覺得我黑,呵~),我當然話係(利害咁妳都知,我之前游水故意想曬黑d的),跟住我抱起婷婷話妳好輕,再嚟公主抱我都係話妳好輕,就叫我估幾重,我估45公斤左右(差dd估中~),答我98磅差2到一百(又自爆體重,呵呵~)

入去仔細沖涼,我當然又渣又猴子偷桃上下磨,其間婷婷透露上年有去游水,今年疫情成年冇去了(怪唔得望下就睇得出我都有游水,原來係同道中人),送上水簫,哇,正死(好在我本身訓練有素,其他人爆左都唔出奇),快d出返去先~

我先出去乾身,等婷婷出嚟我再嚟個公主抱將佢送上床,之後到我扒上床,錫背特別仔細,成條貓脷咁舒服到我差d瞓著(好在有d痕而且我唔係嚟瞓覺的),可能條脷唔長感覺獨龍一般,反轉繼續貓脷侍候,而我就抽下水,然後口活,好似好肚餓咁成條食晒,我一時望下婷婷,一時望下側鏡,我係視覺動物,呢刻真係快感湧上心頭,之後轉過嚟,婷婷69都俾我搞到成個人抽搐(話我好勁喎,但我只係睇成人教育電視自學的,妳先至係專業人士,呵)

上套先女上,騎乘女王上身,前後磨,上下插,婷婷體力好,佢一時又望下側鏡自我陶醉,我睇得出佢異常投入好享受(女上我普通,而且通常對手一陣就話攰),可能騎得太耐,好兄弟都開始軟軟地了,然後主動除套口活,我就手多多摸下妹妹,嘩?洗唔使咁濕呀?(我知我ok勁,但女上真係咁好Feel??)

換新套,坐上嚟,新仔我人生第一次體驗背向女上,前後加埋騎左差唔多成15分鐘都有,見婷婷差唔多爽死而且佢都開始攰了,就轉狗仔,呢個時候電話聲響起,嘩,乜咁快嘅??只怪前面策騎得太耐,我只好快速狂轟,就望住塊大側鏡,又望下個白雪雪大屁股,雙掌擊股再快速活塞運動,終於都衝過終點了~!YEHA(今次我又係未男上喎~)

嗱嗱聲去沖涼,沖沖下電話聲再次響起,就嗱嗱臨出快嚟換衫,換完就有人嚟搞門了,抽完水say goodbye快d放婷婷出去先,之後我換好晒再出去畀錢時又再送左支水俾我,我啱啱流失左好多水份,多謝晒喎~

純屬新仔個人自私的判斷:
樣貌:個人目測3尾4頭,面圓圓,水汪汪的雙眼好大,四川妹子
身高:目測155左右
身材:皮膚非常之白,吸手波軟軟好堅挺,少少腩肉,少毛,體力好
返食:聽日返食(如果我真係咁好氣好力的話)
其它:第一次變左隻馬被囡囡策騎左咁鬼耐,一般交手過的,都係騎上嚟一兩分鐘都冇就話攰(對囡囡嚟講係咪真係咁攰??我無從稽考),但原來女上搖呀搖都可以咁好玩!!背向女上仲過癮!!(有d似瞓低的狗仔式女上版)
返到屋企換衫時,聞到自己有陣香味好濃,應該係婷婷支專用淋浴露造成的!!好在光棍無需擔心,唔係唔知點解釋,水洗都唔清,
雖然真係想回下氣,但疫情明顯開始大反彈了,仲未被停賽真係好快d襯熱食了~

以上是本人今次的親身體驗筆錄,
我所經歷的你們未必會有,你們有的我也不一定會有,
都係果句:人夾人啦~加油啦老友!!

多謝各位抽時間收看到這裡
以上 完

註:takey報告-京華/怡春/金帝/太子
Superadmin

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  41.92%

三星會員

利害利害. 專欄作家級數文筆, 唔係人人寫得出. 我睇到第四段已經唔想睇落去...

升級  76.92%

三星會員

成日兩邊走....

升級  0.08%

三星會員

強勁師兄

升級  56.3%

二星會員

Thx分享 但睇第2段就放棄直拉睇評價...
gk仔 該用戶已被刪除

升級  26.92%

三星會員

本人試過婷婷,感覺麻麻,五似樓主描述,有D吹大

客戶代理會員

謝謝婷婷報告
謝謝帥哥的支持
【 京 華 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 京 華 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 京 華 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 京 華 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2772 1688
預約熱線:手機: 6589 1404

升級  11.17%

三星會員

起碼兩個鐘以上啦,本身藝術人性格鍾意寫下野咁,寫野抒發一下係我的興趣

升級  11.17%

三星會員

gk仔 發表於 2020-11-22 15:23
師兄今日真的返食了?

冇啦,想姐,但我邊有咁好體力

升級  11.17%

三星會員

3014 發表於 2020-11-22 16:29
本人試過婷婷,感覺麻麻,五似樓主描述,有D吹大

描述我都只係寫我實在睇到的,皮膚白,眼大,唔高,波挻,
各花入各眼啦,
唔知師兄覺得我邊一方面有D吹大呢?歡迎賜教