winning11

樓主: blkhawk514

[話 題] 話題:大家試過最激嘅解鎖係咩

升級  93.33%

二星會員

另外一次。 已經十年前。 我去一仔dip 骨仔出個火,個北方大媽肥肥的但相頭幾好,佢一邊dup 我一邊同佢九up,令佢心花怒放開心滿瀉,當我轉身比佢按前面時,我細佬脹晒,尺寸都幾大下,大媽佢不停目光放在巨B身上,我意識到佢會想問做唔做全套,但事實上佢一開門講明唔做全套。終於佢應該好濕,sell我全套,我吊高黎賣話唔好了話冇錢,佢話平D比我,到最後佢話你想幾錢就幾錢,當我仲拖住佢唔回覆時,佢竟話送比我同一時間坐左上黎,超多水真的,我個袋同九毛濕晒,就係咁水聲四起下我好快射晒入去。埋單真係收原價,前前後後吹埋水2個半鐘出番出。

升級  23.7%

二星會員

超人師兄真係犀利

升級  76.67%

一星會員

行運超人 發表於 2020-11-18 14:32
另外一次。 已經十年前。 我去一仔dip 骨仔出個火,個北方大媽肥肥的但相頭幾好,佢一邊dup 我一邊同佢九up ...

哇……咁正 拾幾年前我就試過上閣樓剪髮 當時成11,2點行經上環樓下見有招牌女子理髮營業中 就上去恤下髪洗個頭 條女都幾索高高瘦瘦三拾幾歲 洗完髮佢就sell按摩一粒鐘150 ok開頭正正經經按背按按下成袋大米壓落頭 我就乘機摸佢大腿同屎忽 當時佢冇反抗咁就順便抄埋蜆抄抄吓越抄越濕 佢已經成身軟曬我就將佢推落按摩床 佢話佢唔做愛架最多幫你打飛機 但我冇理佢我一嘢咀埋佢嘴度 手摸軟熟嘅波波 掀起佢條裙底褲邊露出脹卜卜好濕嘅鮑魚 佢揸住我支棍磨佢隻鮑魚 口裏說不身體卻很誠實佢頂唔順問我有冇套我話冇就一嘢隊入去 佢話唔得架驚有病驚有BB 我話唔好理咁多啦爽咗先 我好high頭先見到你我已經想搞你 佢俾我撩兩撩已慾火焚身之後佢好主動反客為主又磨又插又錫搞咗成粒鐘 完事佢話好刺激未試過咁樣同啲客係鋪頭咁樣搞高潮嚟得好快 事後我畀咗五百蚊 自此之後我就經常約佢去時鐘酒店 但過年後佢就冇喺鋪頭做消失咗 此乃我回憶之一間中都會回味!

升級  93.33%

二星會員

Kungfu1357 發表於 2020-11-18 15:11
哇……咁正 拾幾年前我就試過上閣樓剪髮 當時成11,2點行經上環樓下見有招牌女子理髮營業中 就上去恤下髪 ...

我有畫面了。 多謝c兄

升級  1.85%

二星會員

Kungfu1357 發表於 2020-11-18 15:11
哇……咁正 拾幾年前我就試過上閣樓剪髮 當時成11,2點行經上環樓下見有招牌女子理髮營業中 就上去恤下髪 ...

哇。電影發生既情節咁

升級  93.33%

二星會員

Kungfu1357 發表於 2020-11-18 14:31
個大媽咁撚仆街 俾我就一腳伸開道門 攞埋手機拍攝 吊柒佢你兩個狗男女 趁我唔喺度喺度偷食 乘機屈條麻甩 ...

所以我自從果次後。我沒有了七情。 得點六慾

升級  76.67%

一星會員

Wongmomo 發表於 2020-11-18 15:41
哇。電影發生既情節咁

確實真人真事 我又唔覺得有D咩電影情節 嗰間本身就系情色女子理髮店 只不過只做手作仔唔做愛 可能大家都啱key撻著咗唔出奇 仲有幾個關於桑拿只做hj唔開大同呢個情節差不多 拾廿幾年前都係往事 當年我就係鍾意咁玩 明買明賣唔過癮 半偷半買先刺激!

升級  93.33%

二星會員

我試過有一次我飲大左。 坐左係中環條街,有個靚OL埋黎問我有冇事,我答佢我好暈企唔起到身,佢之後買左支水比我,仲問我住邊,佢渣佢部波子七人車黎,車我送我番屋企,我車上好似斷左片,醒番少少時發覺我係後坐,身邊有對黑絲同黑色奶罩,條姐姐訓左係度冇著衫,我見我條九個九口仲滴緊白汁,之前條女醒左再車左我一陣話我剛才好勁,出好多野。最後佢冇答我佢叫咩名同比電話號碼比我。我只見佢一身名牌黑絲高跟鞋同好重香水味,應該幾有錢。                       事隔半年,我公司大廈入電梯見到有個高級行政人員,好似佢,但又唔肯定一定係,但我見佢大住個肚,究竟係有身紀定係肚腩呢?係我定係佢老公呢?

升級  76.67%

一星會員

行運超人 發表於 2020-11-18 15:55
我試過有一次我飲大左。 坐左係中環條街,有個靚OL埋黎問我有冇事,我答佢我好暈企唔起到身,佢之後買左支 ...

嘩……利害…這些機會不是我的 點解我玩咁耐硬係遇到呢D情節 oL 街坊 一仔撞到舊同事 撞到朋友妻 oh……What a failure

升級  93.33%

二星會員

如果要講奇歷,一定係果一次。     果一次我去上環去dup 骨出火,條女30頭 165身高。32c走晒肥但唔做全套,收我$350.   過程一般服務可以,點知佢話佢老豆可能一定入面拎走D野叫我唔使理佢,之後有個大漢入嚟,巢黎巢去,拎左一袋野就走,走前同我講,玩還玩唔好扑我老婆,我之後鳩都軟晒起機都起唔到,條女就話包野好重要,所以佢自己上黎拎,我估計應該係......

升級  23.7%

二星會員

超人師兄、我同你買版權,之後可以拍電影,賺返筆!

升級  93.33%

二星會員

更正。係佢老公唔係老豆

升級  76.67%

一星會員

點解我玩咁耐 硬係遇唔到呢D情節

升級  93.33%

二星會員

Kungfu1357 發表於 2020-11-18 16:03
嘩……利害…這些機會不是我的 點解我玩咁耐硬係遇到呢D情節 oL 街坊 一仔撞到舊同事 撞到朋友妻 oh……W ...

證明你相識滿天下。   而我係失蹤人口冇人識我

升級  93.33%

二星會員

blkhawk514 發表於 2020-11-18 16:04

其實真係少見多怪。   我吊左咁多年。 對囡囡又客氣又照顧。 可能遇到比較豐富一點,但聽囡囡講,佢果D經歷先勁

升級  76.67%

一星會員

行運超人 發表於 2020-11-18 16:08
其實真係少見多怪。   我吊左咁多年。 對囡囡又客氣又照顧。 可能遇到比較豐富一點,但聽囡囡講,佢果D經 ...

再講嚟聽下 我打坐等元神出竅

升級  93.33%

二星會員

Kungfu1357 發表於 2020-11-18 16:12
再講嚟聽下 我打坐等元神出竅

有囡囡比佢張舊相我睇,佢老尾完全兩個人,整晒眼耳口鼻,就係咁我軟住打飛機比佢打到腫晒

升級  93.33%

二星會員

最叻係中出過大大肚婆。 佢話老公要番大佬做野,叫我幫佢手拎走屋件舊櫃去掉,我諗住中學同學一場幫下佢,之後佢整左少少野我食,我又係衰見佢咁大個肚,對奶脹晒到F,我望左好耐,終於佢比我感動到,拎對波幫我夾一下,但我好硬又出唔到,我同佢講我就住佢吊下唔怕,最後佢話比我插少少幾下,唔好射入面同唔好大力,當我一插入去好濕又好闊,因為感覺唔太大我狂插,當佢好驚我吊親個胎用手捉住我果時我就射埋入去。c服晒。

升級  93.33%

二星會員

blkhawk514 發表於 2020-11-18 16:04

要搵古天樂做主角

升級  93.33%

二星會員

記得剛出來做part time ,係某某大集團賣薄餅的餐廳做樓面,我當年靚仔過,對女性手到擒來,當年班廚房佬成日想扑個靚女樓面,我其實都想,但個女仔好cool,索就叫唔錯,有點似阿嬌,我就諗左條計係收鋪清場前,同佢講我唔見左錶包,之後佢一定幫我去搵,就一定搵唔到,就一定要送我番屋企,就一定叫佢上我屋企我比番錢佢。但現實就係我比我上司阿姐送左我一程,佢話的士錢唔使我還,如果我想要錢其實有方法的,唔使呃同事錢,可能佢識串我e為我呃人錢,事隔兩星期有一晚收工佢又問我近排等唔等錢洗,原來佢話佢有門路,介紹我比班c9,陪佢哋玩下,就有錢袋,當年我唔識野又真係想搵錢,我就試咗,點知其中一件c9其實都唔錯似楊兒個家姐,我最後都真係同佢扑過幾次野,最尾次環保左佢,佢話佢失婚好耐,又唔敢去玩去識人,所以搵e個方法去滿足,我記得佢粒lin好大粒我好鍾意啜。