winning11

返回列表 發新帖
樓主: havefun

[指 壓] 邊度有男潮吹玩?

升級  28.89%

二星會員

樓主同我係同好,其實只要你起雙鐘,就一定有男潮吹玩。
即係第一次正常流程,第二次手打
一般你一鐘好難有男潮吹玩,因為囡囡當你係第二鐘

升級  4.07%

二星會員

rtcl 發表於 2021-1-15 16:16
最近去了幾次尖沙咀的HERMES SPA找Lily, 每次都成功做到男潮吹, 仲越吹越多, 好很正... ...

點聯絡?

升級  1.85%

二星會員

已經冇做了...

升級  41.48%

二星會員

jasonkks 發表於 2020-11-13 08:08
都想試下男潮吹,不過唔知會唔會好傷身?有試過嘅師兄講下感受嗎?

我試過是這樣,不知事不事潮吹,當日同囡囡玩得好開心,抽插時極度興奮,大家有互動討好對方,興奮狀態維持起碼20分鐘,真係到咗頂都頂唔住,就企床邊后推出嘢,囡囡第一時間徐套用濕紙巾抹下個頭,就用口擔住不停吸啜,我好似感覺酸酸軟軟,好想推開他,但突然覺得有出嘢感覺,想忍住但唔得,感覺就係出嘢,好似出嘢噴第一下感覺,囡囡唔放口,繼續係咁吸啜,出嘢感覺又來啦,想頂住,當時我企喺度雙腳開始震抖,但真係頂唔住,再一次出嘢感覺大爆發,當時我極度興奮,身體同埋個頭滿頭大汗,囡囡先肯放口,個人當時有少少虛脫,如果身體唔好,唔好試,

升級  60%

一星會員

我係13XX號,未試過係幾好玩,不過玩完有啲辛苦,感覺幾傷身