winning11

查看: 9780|回復: 8

[三 川] [logisticsworker]【三川】遺漏性具·紅豆 (有圖)

升級  18.15%

二星會員

三川 紅豆 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[logisticsworker]【三川】遺漏性具·紅豆 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2160511-1-1.html
註:紅豆 通常返 10:00-20:00 / 161cm

有圖有真相

遺漏的性具

今天無無聊聊九留留行過太子,性趣一般,可攪可不攪,甘啱行三川就贡上去睇下有沒好野。
一上去即時撻朵沒預留囡囡,有乜好介绍就睇你安排,呀叔話好,沒问題,包你滿意!入房等左一阵,成5分鐘都沒女入,唔通真係咁好生意?,再多2分鐘有人拍門,

一開樣子一般,不醜但也不是很漂亮,即係C9樣!短曲髮但面上皮膚不錯,佢如果肯弄下個髮型,再加多些小化粧然后再噴返D催情香水,吸引力必定大增20%以上!

不過今日箸個件深V制服,除左露波隙之外重突出咗佢嘅優點-皮膚白滑同。真實佢唔肥但亦唔係好瘦,有些小肉地。見佢都可以,即管試下入啦!

跟住緊系例牌洗白白,真係洗得好仔細,前前后后乾乾淨淨,我又抽下水,唔錯真波淺啡乳頭,大少刚好,好揸手。其間令人興奮嘅事發生啦,我劈頭第一句問執二劑得唔得?佢諗都唔驶諗即刻話得,只要你舒服,你想點都得!話聽得我性趣大阿開,精虫欲動!

洗完白白,囡囡話想出去先泥1Q,我即時捉住佢話唔使,KY都唔使查,就喺度執行任務。上槍袋先泥個狗仔式狂插200吓,我唔知乜嘢叫收音機,但呀女下面保養得幾好,周感一流,好快就完成上半塲!

下半埸我就回下氣等呀女服待我,独龍,全身漫遊,波推樣樣有,車牌沒問,疫情期間健康緊要哈。佢真係細心服待,唔求其,非常低讚!吹到甘上下,然后叫佢來嗱大個口,來個口爆!玩左幾分鐘,真係沒離過口,睇見佢甘賣力,攪到我都有D唔好意思。跟住我話算啦,今日放過你,下次先爆比妳!
呢件女真係高服從性,花幾舊大滿足。不過各位C兄记得唔好甘粗暴,最緊要大家互相尊重先玩得開心又放心!下次無無聊聊都會返食!

報告完畢,不喜勿X!謝謝。

註:logisticsworker-三川/京華
Superadmin

【 三 川 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去三川領取獎勵

三川指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  2.22%

二星會員

正喎,下次試吓先

升級  53.33%

一星會員

多謝師兄,下次去搵佢

升級  18.15%

二星會員

多謝師兄, 下次試吓先~

前客戶代理員

感謝師兄支持紅豆
三川指壓
地址:旺角上海街685號二樓(近雅蘭街口)
電話:2381 1130

升級  7.04%

二星會員

有2Q 可以一試

升級  53.33%

一星會員

感謝師兄下次試吓

升級  57.78%

二星會員

我約過2次都話FUL, 有無咁旺呀真係

升級  70%

一星會員