winning11

查看: 9229|回復: 1

[三 川] [happy_86報告]【三川】一年後再試·芳芳 (有圖)

升級  30%

二星會員

三川 芳芳 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[happy_86報告]【三川】相隔一年後再試· 芳芳 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2157677-1-5.html
註:芳芳 通常返 13:00-03:00

有圖有真相

報告:金田168

年齡:這40左右

身材:160cm左右 有肉地又唔係肥

波路:吸手,剛剛好

腿形:唔長有啲粗

周感:一般

過程:入房主動攬埋嚟,俾佢撚雀撚到硬晒之後去沖涼。沖涼乜都野都做到足,水簫好落力,如果佢一路唔停咁吹應該會口爆左。
            沖完涼就做後面,佢會叫你狗仔式咁扒係度,佢係後面毒龍加吹,呢野好有Feel,好有痴女感覺。
            之後上套女上,佢郁得好快,因為驚頂唔順好快轉返男上,最後狗仔完事

服務:8/10 痴女Feel

投入:7/10 如果廣東話講好d會加分

彩疍:冇

提醒/補充/注意:食樣就唔好搵佢啦,但如果係鍾意俾人服侍搵佢啱晒,你全程唔郁都可以好舒服

返食:或者會

註:金田168號已經轉場為-三川芳芳 (2022-05-10)
註:happy_86報告-三川/金田/浪漫
Superadmin

【 三 川 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去三川領取獎勵

三川指壓

本帖子中包含更多資源