winning11

查看: 9277|回復: 5

[金 田] [rikifong報告]【金田】三水后報告II·32號 (有圖)

升級  3.17%

三星會員

金田 32號 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[rikifong報告]【金田】三水后報告II·32號 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2154293-1-1.html
註:32號 通常返 09:00-20:00 / 162cm

有圖有真相

補返金田3水后報告之二 32號

7月1食完31佢未到之前撞到28同13打咗個招

呼!2件野仲記得我,見得閒寫返3水后同13姨

報告先,因為佢地4個都值得我晒時候去寫!

今次係好小人寫的32,唔知點解D人想收埋吃?

身高米6有多瘦身材皮膚算白

波33B+中雲粉紅色中的長髮

由於食咗唔記得幾多次,但一次32同72都無寫

過一定要補返數先得!

其實三水后我第一個找32先的,有笑容又溫油

係我杯茶爭在波波細D,唔係就滿分。

樣子就可以接受有化妝→最重要有水玩!

熟到不用打招呼互咀一轉,後各自徐衫入去冲

凉,水簫BM果D當然會有仲轉身叫我揸佢

對小籠包,不過佢唔鍾意玩佢粒的,跟手出去

慢慢玩!三水后之中個波佢算細小小,都會Bm

背再向下獨龍亦功架十足十!反轉身咀又勤力

的從奶頭起錫我,又係吹吹下又側身比個妹妹

我玩,

由於當時都係新仔一名,要佢帶我點玩,我

至可達到一陽指第一層功力,拍拍開始尼

料,我隻手濕膠晒,濕到毛巾都濕埋,連玩幾

次,佢又話頂唔順要攪野!之後直接上套!又要

我用棍頭拍佢妹妹,拍到又激射又比我插入

比佢女上騎下馬仔先,插左陣到我大展身手

男上大大力車住抽插,再插咗陣車住出咗,亦

有事後簫,佢係3個之中係徐套即事後簫的一

位!我以返食好多次值得推介比想玩潮吹的師

兄!其實3水后水力不分上下各有各優點

過2日寫埋另外果2幾位先,多謝收看。

註:rikifong報告-金田/多港/鳳城/太子/浪漫
Superadmin

【 金 田 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去金田領取獎勵

金田指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  66.67%

一星會員

我居然全部睇曬!平時掃一眼就過了的

升級  3.17%

三星會員

多謝師兄.32的確值得一試

升級  0%

二星會員

可以一試!

升級  3.17%

三星會員

不會跌$一定→食服務玩水

1萬

18萬

管理員

因應疫情關係,金田「超市禮券報告獎勵」,7月、8月及9月份,將會合併為同一個月份計算。
得將名單會在10月1日公佈。敬請大家留意。

6月報告獎領奬截止日期,會由原本7月31日,延長至9月30日止。

金田指壓
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html