winning11

查看: 6998|回復: 3

[金濤閣] [雞哥報告]【金濤閣】玩得又揼得·08號

升級  99.25%

三星會員

地點係旺角偉華3樓金濤閣,時間係下晝兩點半左右,今日都熱熱哋,上去探個熱入更衣室,放低嘢沖個涼入休息室坐
目標人物係No.8,上次的No.72都可以今次再試新嘢,稍飲少少嘢就入房,咦咦,經過走郎聽到其他房的女仔叫得勁好聽勁大聲,搞到我都好想置身現場睇下其他房啲女仔添
我就走廊尾,安靜少少,不過都唔知8仔會唔會咁大聲,亦唔知佢把聲係點.好,見到真人了,都唔錯喎,房雖暗但都清楚睇到阿女真面目,直髮稍長眼大心口就更大,有腰腿都算長,小腿唔粗,整體唔肥,係,通常睇女都係快速scan由樣由頭睇到落腳,好快已經憑肉眼感受到佢咩身形咩質素.外型可以俾佢80分

揼中等啦,力度可以大少少,稍後佢企上嚟踩背力度就大得多,手臂腰雞翼位大腿都踩得幾好,稍為慢熱囉,手力係爭啲腳踩就好得多,有推油有熱毛巾同我抹身,之後將燈光調調,入下半場.
慢慢同我rpp,少少油,背對住佢聽到都係唧咗兩嘢,應該係唧喺佢手指,然後佢兩隻手十隻手指就來回穿梭我兩隻腳中間同第三隻腳,搓又有搲又有,打圈又有,痕到呢,超爽.轉個靚身對準佢,搭正12點中午,佢望住都微笑,笑又笑得姣,跟住就夾一輪,再用小嘴一輪,同樣都讚佢功夫,接住就係佢坐上嚟先,到咁上下就我嚟接力.
發覺佢吧聲都好掂,都係姣姣哋嗲嗲哋嗰種,整體呢次都玩得好爽. 慢慢細心清潔,濕紙巾同我抹額頭同雙手,出去都係飲半杯嘢,lokcer加家用唔使七舊.

夕陽無限好,天色已黃昏.

升級  70%

一星會員

姣姣哋, 嗲嗲哋, 靚聲, 可以一試喎

升級  63.33%

一星會員

可以一試

升級  33.33%

一星會員

可以一試