winning11

查看: 10647|回復: 2

[非香港IP報告] [yesehuilan報告] 尖沙咀·驗證發利·Carrie**

關閉 [複製鏈接]

升級  1.5%

三星會員

今日少咗囡囡來港,心思思搵返USB試下。睇唔少報告話發利Carrie屬於相頭組,態度溫柔可親,咁約咗試下喇。

開門后睇見一個長髮斯文靚女,惟全程帶著口罩。囡囡連聲道歉,話依家疫情好緊張,所以唔可以除口罩,仲幫我鞋底同埋口罩消毒。雖然見唔到囡囡全貌,但係都睇到囡囡幾後生,身材苗條,應該係靚女一名。

沖涼后開工。囡囡話自己以前係美容院工作,因此手法比一般正骨輕柔。按摩效果是否爭啲就唔知,但就唔會似其它正骨般有時整到好痛。一邊按一邊傾偈,間中仿彿睏咗一陣?不知不覺到咗part2. 囡囡輕柔地話句:依家轉身喇,跟住就專心服務細佬 於是不再客氣,伸手探入囡囡衫內按摩對大波。囡囡波波好彈手,應該有B-C級。囡囡嬌嗲做聲,同時加快手上動作,未幾就出咗。之後仲有時間,囡囡就溫柔地幫我按頭直到足鐘。

囡囡特色是溫柔的態度,同埋順得人意的配合。身材都唔錯,走肥但波波都好有彈性。會考慮返食。

升級  76.67%

一星會員

睇完先前其他人的報告再加上師兄你的已立即想約她了,但找了很久也我不到她聯絡電話所以師兄可以PM carrie 的聯絡電話給我嗎?。

升級  1.5%

三星會員

新生鳥 發表於 2020-3-22 00:27
睇完先前其他人的報告再加上師兄你的已立即想約她了,但找了很久也我不到她聯絡電話所以師兄可以PM carrie  ...

依家疫情嚴重,囡囡已經暫時休息,幾時復出可留意佢係新四台廣告,地點都係發利